Ευτυχώς, γλίτωσε ο Ηρακλής…

Μεταφέρουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του “sport-fm.gr” που “ανέβηκε” πριν από λίγα λεπτά: “Πορτοκάλια, πέτρες, ύβρεις, σπάσιμο της πόρτας του γηπέδου της Νίκαιας με είσοδο …

Ροπαλιές

Μεταφέρουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του “sport-fm.gr” που “ανέβηκε” πριν από λίγα λεπτά:

“Πορτοκάλια, πέτρες, ύβρεις, σπάσιμο της πόρτας του γηπέδου της Νίκαιας με είσοδο ακόμη και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όπως και επίθεση στους διοικούντες του Ιωνικού από τους οπαδούς της ομάδας, είναι μερικές από τις εικόνες αυτή τη στιγμή στη Νεάπολη. Προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού από τον κύριο Κουτσιάφτη. Για το παιχνίδι Ιωνικός – Τρίκαλα η εφορία δεν σφράγισε τα εισιτήρια. Οι άνθρωποι του Ιωνικού άφησαν μόνο τους κατόχους των διαρκείας να εισέλθουν στο γήπεδο. Κάτι που εξόργισε τους οπαδούς του Ιωνικού οι οποίοι είχαν μαζευτεί έξω από το γήπεδο και είχαν ήδη παράπονα από την διοίκηση της ομάδας. Πορτοκάλια, πέτρες και ύβρεις έξω από το γήπεδο από 200 οπαδούς των γηπεδούχων που πήγαν με την πεποίθηση πως θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Στη συνέχεια, έσπασαν την πόρτα του γηπέδου και μπήκαν στο πέταλο περίπου στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι 100 από αυτούς πήδηξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία και τα επίσημα όπου ήρθαν στα χέρια με κάποιους εκ των διοικούντων. Στο 22ο λεπτό ο κύριος Κουτσιάφτης, μετά την είσοδο των οπαδών αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι. Μετά από 40 λεπτά διαβουλεύσεων το παιχνίδι ξανάρχισε κανονικά αφού οι οπαδοί έβγαλαν εκτός γηπέδου τον πρόεδρο της ομάδας, κύριο Χαραλαμπίδη, αφού αυτόν και τον κύριο Κανελλάκη θεωρούν υπεύθυνους για την πορεία της ομάδας”.

Ο κ. Χαραλαμπίδης, είναι ο άνθρωπος που κάποιοι παρουσιάζαν προ μηνών, ως την ιδανική λύση για την ΠΑΕ Ηρακλής. Είναι ο αρτοβιομήχανος που -έλεγαν ότι- θα έβαζε στην ΠΑΕ Ηρακλής έξι εκατομμύρια ευρώ. Στην πράξη όμως αποδεικνύεται αδύναμος να σηκώσει το βάρος μίας ομάδας όπως ο Ιωνικός.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top