“Δεν είναι όλες οι φάσεις για κίτρινη” (video)

Δείτε σε βίντεο τη φάση του 73′ με τη δεύτερη κίτρινη στον Καρίμ Σολτάνι. Η συγκεκριμένη φάση ήταν μεταξύ άλλων ένα από αυτά στα οποία …

Ηρακλής

Δείτε σε βίντεο τη φάση του 73′ με τη δεύτερη κίτρινη στον Καρίμ Σολτάνι. Η συγκεκριμένη φάση ήταν μεταξύ άλλων ένα από αυτά στα οποία στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Γ.Καραϊσκάκης». Στάθηκε ακόμη και στις μεταγραφές που περιμένει η ομάδα.

Για τις μεταγραφές είπε: «Εμείς περιμένουμε 2-3 προσθήκες αυτή την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη φάση του 73’ με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σολτάνι: «Εδώ πρέπει να πω ότι οι διαιτητές πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι όλες οι φάσεις για κίτρινη και εύχομαι να έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα στο 2011. Δεν έχω δει τη φάση και δεν ξέρω αλλά μέσα στο παιχνίδι μου φάνηκε πέναλτι… Διαμαρτυρηθήκαμε γιατί χάσαμε ένα παίκτη εν όψει του σημαντικού ματς με τον Ατρόμητο», είπε ακόμη μιας και ο ίδιος αποβλήθηκε σε εκείνη τη φάση και χρέη πρώτου προπονητή άσκησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ο συνεργάτης του, Παγώνης Βακαλόπουλος.

Ο Ουζουνίδης είπε ακόμη ότι… «η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη παρόλο που κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το δυσάρεστο είναι ότι χάσαμε δύο παίκτες τον Ζοτ με τραυματισμό στο ζέσταμα και τον Σολτάνι. Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια εκεί και δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 73′

http://www.youtube.com/watch?v=5jgCDiMiu4s&feature=player_embedded#!

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top