Το «καυτό» Ιβανώφειο

Με το «καλημέρα» στο νέο έτος, ο Ηρακλής καλείται να δώσει ένα κρισιμότατο παιχνίδι. Η αυριανή (5/1, 17:00) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ιβανώφειο θα …

Ηρακλής

Με το «καλημέρα» στο νέο έτος, ο Ηρακλής καλείται να δώσει ένα κρισιμότατο παιχνίδι. Η αυριανή (5/1, 17:00) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ιβανώφειο θα πρέπει να είναι η απαρχή της αντεπίθεσης και σε αυτή την προσπάθεια σύμμαχος θα είναι και ο κόσμος.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους κυανόλευκους σε αυτό το παιχνίδι. Οι έξι συνεχόμενες ήττες έχουν αφήσει την ομάδα πίσω στο βαθμολογικό πίνακα και μετατρέπουν τον αγώνα με την Ένωση σε «τελικό». Παρά τα προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, οι παίκτες του Ηρακλή είναι αποφασισμένοι για τη νίκη και ελπίζουν πως στο πλευρό τους θα είναι παρών και ο κόσμος της ομάδας.

Το γεμάτο και «καυτό» Ιβανώφειο μπορεί να γίνει το «κολαστήριο» κάθε αντιπάλου. Αυτή τη μορφή, πάντα σε κόσμια πλαίσια, πρέπει να έχει η ιστορική έδρα του Ηρακλή στον αγώνα της Τετάρτης. Ο κόσμος των κυανόλευκων δε θα είναι ο έκτος παίκτης. Θα είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας… Το απόγευμα της Τετάρτης το Ιβανώφειο θα πρέπει να είναι κατάμεστο και να δώσει τη νίκη στον Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top