Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα… (video)

Στις 5 Οκτωβρίου ο Ηρακλής ετοιμαζόταν για την επιστροφή του στην Α1 και έδινε το δυνατότερο φιλικό της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στο Ιβανώφειο. …

Ηρακλής

Στις 5 Οκτωβρίου ο Ηρακλής ετοιμαζόταν για την επιστροφή του στην Α1 και έδινε το δυνατότερο φιλικό της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στο Ιβανώφειο. Η νίκη ήρθε εύκολα και ορισμένες εντυπωσιακές φάσεις επέτρεψαν στους φίλους του Ηρακλή να αισιοδοξούν για το μέλλον της ομάδας.

Στη συνέχεια όμως, εμφανίστηκαν αρκετά προβλήματα. Κάποιοι παίκτες δεν βοήθησαν όσο θα έπρεπε, η ομάδα εμφάνισε μεγάλες αδυναμίες και έκανε ήττες εκτός προγράμματος. Ο Ηρακλής πλέον βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση και καλείται να αντιστρέψει το κλίμα με μια νίκη απέναντι στην προβληματική ΑΕΚ.

Σε σχέση με το φιλικό του Οκτώβρη που διεξήχθη πριν από τρεις μήνες, πολλά έχουν αλλάξει στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Ο Κώστας Πιλαφίδης αποτελεί παρελθόν, όπως επίσης και οι δύο βασικές επιλογές του για τις θέσεις των ξένων, οι Αμερικανοί Λιούις και Έβερετ. Στη θέση του Έλληνα προπονητή ήρθε ο Ντάρκο Ρούσο, και επέλεξε τους Κοπρίβιτσα και Τζάσβιν για να ενισχύσουν την ομάδα. Επίσης, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ συμφώνησε για την επιστροφή του στον Ηρακλή ο Σάββας Ηλιάδης.

Πολλές ήταν οι αλλαγές και στην αντίπαλο του Ηρακλή, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και οι ξένοι της παίκτες εμφανίζονται έντονα ενοχλημένοι. Ο Γκράντι πείστηκε την τελευταία στιγμή, μετά από παρέμβαση του Ερασιτέχνη, να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στο αυριανό ματς. Από την άλλη πλευρά, ο Λαμόντ Μακ πιθανότατα δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Ιβανωφείου από τον προπονητή της ΑΕΚ, Μηνά Γκέκο.

Η νίκη είναι μονόδρομος και ο κόσμος του Ηρακλή αναμένεται να βοηθήσει και πάλι σημαντικά την ομάδα μπάσκετ να βγει από το αδιέξοδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Σχετικά Άρθρα

Back to Top