ΠΑΕ: Αποδείχθηκε η αδικία, ευχαριστούμε τον κόσμο

Με την έκδοση των αποφάσεων των ανακριτικών αρχών, η ΠΑΕ Ηρακλής εξεδωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι το δίκιο νίκησε, …

Ηρακλής

Με την έκδοση των αποφάσεων των ανακριτικών αρχών, η ΠΑΕ Ηρακλής εξεδωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι το δίκιο νίκησε, εις βάρος των μεθοδεύσεων των αστυνομικών αρχών, ενώ ευχαριστεί τους Ηρακλειδείς για τον αγώνα τους υπέρ των “22”. Η ανακοίνωση, αναφέρει αναλυτικά:


“Κανείς δεν μπορεί να κρύψει το δίκιο και κανείς δεν μπορεί να το αφαιρέσει από εκείνους, που το έχουν ξεκάθαρα μαζί τους. Οι 22 φίλοι της ομάδας μας είχαν το δίκιο μαζί τους και υπέστησαν μια, πέρα ως πέρα, άδικη κράτηση, γεγονός, που αποδείχθηκε και από τη σημερινή απόφαση των Δικαστικών Αρχών. Οι μεθοδεύσεις και η προκατάληψη αποκαλύφθηκαν. Ολος ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ, όλος ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ήταν, είναι και θα είναι μέχρι τέλους δίπλα στα αδέλφια μας, που διώκονται αδίκως, κάθε φορά, που κάτι τέτοιο θα συμβαίνει, μέχρις ότου οι ιθύνοντες αποφασίσουν να λειτουργούν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, της λογικής και του δικαίου.


Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους Ηρακλειδείς, που από την πρώτη στιγμή έδωσαν σκληρό και αποφασιστικό αγώνα και σε αυτή την κρίσιμη μάχη.


ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ”.   

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top