Οι “18” για την μάχη του “΄Γ. Καραϊσκάκης”

Επαναφορά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους “κυανολεύκους”, με δυνατή δοκιμασία στο “Καραϊσκάκης”. Υπό το ψύχος, που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή, …

Ηρακλής

Επαναφορά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους “κυανολεύκους”, με δυνατή δοκιμασία στο “Καραϊσκάκης”. Υπό το ψύχος, που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του Ηρακλή, πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.


Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βικτοράς Γιάκομπ και Μανώλη Παπαστεριανό, όπως και στον Τάσο Κατσαμπή, με τον αρχηγό της ομάδας να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμά του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βικτοράς Γιάκομπ, λόγω του ελαφρού κτυπήματος, που τον ενοχλεί, χωρίς να πρόκειται για τραύμα, που θα τον αφήσει εκτός του μεθεπόμενου αγώνα της ομάδας (με τον Ατρόμητο), στον οποίο έχει δικαίωμα συμμετοχής.


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή:


Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κυριαζής, Χοσέμι, Λίμα, Κατσικάς, Κανακούδης, Αραμπατζής, Ντάνι, Ηλιάδης, Γκαρσία, Μάρα, Σζοτ, Καρλίνιος, Βουτσιάς, Σολτάνι, Σίσιτς, Βέλλιος.


Η αποστολή της ομάδας θα ‘πετάξει’ σήμερα (04/01), στις 18:30, από το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ προς το “Ε. Βενιζέλος”, ενώ αναμένεται να προσγειωθεί στον αθηναϊκό αερολιμένα στις 19:20. Αύριο, Τετάρτη 05/01, μετά τον αγώνα του “Γ. Καραϊσκάκης”, οι ‘κυανόλευκοι’ θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, με την πτήση των 23:00 και με προγραμματισμό άφιξης στις 23:50.


 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top