Ψυχωμένοι για τον «τελικό»

Τελευταίες προπονήσεις, τελευταίες «πινελιές» πριν το σπουδαίο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Ιβανώφειο. Μία αναμέτρηση με ξεχωριστή σημασία όπου η νίκη είναι μονόδρομος. …

Ηρακλής

Τελευταίες προπονήσεις, τελευταίες «πινελιές» πριν το σπουδαίο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Ιβανώφειο. Μία αναμέτρηση με ξεχωριστή σημασία όπου η νίκη είναι μονόδρομος.
Με την παρουσία όλων των παικτών συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Νίκος Παπανικολόπουλους. Έτσι, «λύθηκε» το μοναδικό πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ο Ντάρκο Ρούσο, που παράλληλα έχει ετοιμάσει τα πλάνα του χωρίς να σκέφτεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αντίπαλος. Η παρουσία και του έμπειρου γκαρντ θα δώσει την έξτρα βοήθεια που ήθελε ο Ηρακλής καθώς από τη στιγμή που δε βρέθηκε ο ξένος παίκτης που θα ενίσχυε την περιφέρεια, είναι απαραίτητη και αναγκαία η παρουσία όλων. Εξίσου σημαντική και σπουδαία θα είναι και η παρουσία του κόσμου της ομάδας, που θα πρέπει να συμπαρασταθεί μαζικά στους παίκτες του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Σκουρτόπουλος: “Ο κορωνοϊός μας βρήκε στο χειρότερο σημείο – Αυτός δεν είναι Ηρακλής!”

Μπάσκετ

Back to Top