Ποδαρικό στο 2011 με την bet-at-home

Καλή χρονιά σε όλους εύχεται η bet-at-home.com και φυσικά δεν θα μπορούσε να… λείψει από την πρεμιέρα των αγώνων για το 2011, την πρεμιέρα του …

Επικαιρότητα

Καλή χρονιά σε όλους εύχεται η bet-at-home.com και φυσικά δεν θα μπορούσε να… λείψει από την πρεμιέρα των αγώνων για το 2011, την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Αν γυρίσει κανείς το ρολόι λίγους μήνες πίσω, τότε που ξεκινούσε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, θα θυμηθεί πως στην πρεμιέρα καμία από τις ομάδες του πάλαι ποτέ ΠΟΚ δεν έφυγε νικήτρια από το γήπεδο.

Ο «άσος» δίνει 1.25, το «Χ» 4.75 και το «διπλό» 12.00, στο κουπόνι της bet-at-home.com. Σημειώστε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταγράψει ως τώρα ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αλλά και πως το 2/1 (ανά ημίχρονο) δίνει 14 και το 1/2 αυξάνει 30 φορές το ποντάρισμά σας.

Ο Παναθηναϊκός είχε στραβοπατήσει στη Λεωφόρο, κόντρα στην Ξάνθη, αφήνοντας τους δύο πρώτους βαθμούς. Έχει περισσότερους από έναν λόγους να κυνηγά τη νίκη, αφού θέλει αν όχι να μειώσει, τουλάχιστον να μην δει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό να μεγαλώνει.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top