Η ΠΑΕ για την πορεία στο Αστυν. Μέγαρο

Δελτίο Τύπου εξέδωσε απόψε (03/01), μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς το αστυνομικό μέγαρο η ΠΑΕ Ηρακλής, υπογραμμίζοντας τη στάση των Ηρακλειδέων και το δίκιο …

Ηρακλής

Δελτίο Τύπου εξέδωσε απόψε (03/01), μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς το αστυνομικό μέγαρο η ΠΑΕ Ηρακλής, υπογραμμίζοντας τη στάση των Ηρακλειδέων και το δίκιο των κρατουμένων, καλώντας τον κόσμο αύριο έξω από τα Δικαστήρια. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

“Για μια ακόμη φορά, ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ παρέδωσε ένα τεράστιο μάθημα πολιτισμένης, αλλά μαχητικής διεκδίκησης του δίκιου του, προς όλες τις κατευθύνσεις. Ενα δίκιο, το οποίο είναι με το μέρος των 22 κρατουμένων στο Αστυνομικό Μέγαρο, γεγονός, που διατράνωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο η ογκώδης αποψινή πορεία διαμαρτυρίας των Ηρακλειδεων, με απολύτως ειρηνικό τρόπο, ξεκινώντας από το Ιβανώφειο και καταλήγοντας στο χώρο της άδικης κράτησης. Οι Ηρακλειδείς είναι και θα είναι εδώ, στις επάλξεις του αγώνα και περιμένουν, αύριο, Τρίτη 04/01, την δικαίωση, με την απελευθέρωση των αδελφών τους, που βιώνουν στο πετσί τους το άδικο και τον παραλογισμό.

Επόμενο ραντεβού, αύριο, στις 09:00, στο Δικαστικό Μέγαρο…”

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top