Αισιόδοξος ο Πατέλης

Την πεποίθησή του ότι οι 22 οπαδοί θα αφεθούν αύριο (4/1) ελεύθεροι και θα οριστεί τακτική δικάσιμος, εξέφρασε ο Θεόφιλος Πατέλης, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά …

Επικαιρότητα

Την πεποίθησή του ότι οι 22 οπαδοί θα αφεθούν αύριο (4/1) ελεύθεροι και θα οριστεί τακτική δικάσιμος, εξέφρασε ο Θεόφιλος Πατέλης, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά ορισμένους από τους συλληφθέντες.

«Είμαστε 10 δικηγόροι που θα εκπροσωπήσουμε τους οπαδούς του Ηρακλή μπροστά στον ανακριτή και πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι να αφεθούν ελεύθεροι και να οριστεί τακτική δικάσιμος. Από αυτά που έχω διαβάσει, δεν νομίζω ότι στοιχειοθετείται κακούργημα. Θα φανεί ενώπιον του Ανακριτή», ανέφερε ο έμπειρος -σε παρόμοια ζητήματα- νομικός, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις”.

Για την παρουσία οπαδού του ΠΑΟΚ στα γραφεία της “Αυτόνομης”, τόνισε ότι… “Ο νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ μέσα από τα γραφεία της Αυτόνομης πήρε από το κινητό του, το οποίο υποτίθεται ότι του έκλεψαν οι οπαδοί του Ηρακλή, έναν φίλο του, που δηλώνει εγγράφως τη μαρτυρία του, να περάσει να τον πάρει, ενώ στην κατάθεσή του αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση μέσα στα γραφεία του συνδέσμου. Όλα αυτά θα τα αποκρούσουμε στο δικαστήριο, γιατί έμεινε μόλις 5-10 λεπτά στα γραφεία και όχι φυσικά 5 ώρες, όπως ανέφεραν κάποια τηλεοπτικά κανάλια».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top