Έτοιμοι για Ολυμπιακό

Συνεχίστηκε με πρωινό πρόγραμμα η προετοιμασία του Ηρακλή για τον μεθαυριανό αγώνα, με προπόνηση, η οποία στηρίχθηκε στις δοκιμές αγωνιστικών πλάνων, μέσα από εσωτερικό δίτερμα. Ο …

Ηρακλής

Συνεχίστηκε με πρωινό πρόγραμμα η προετοιμασία του Ηρακλή για τον μεθαυριανό αγώνα, με προπόνηση, η οποία στηρίχθηκε στις δοκιμές αγωνιστικών πλάνων, μέσα από εσωτερικό δίτερμα.


Ο Τάσος Κατσαμπής συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ένα ελαφρύ κτύπημα άφησε σε ατομικούς ρυθμούς τον Βικτοράς Γιάκομπ, χωρίς να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.


Ο Πάμπλο Λίμα επανήλθε στην ομάδα και προπονήθηκε κανονικά, αν και λόγω της απουσίας του από τις προπονήσεις αναμένεται να χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα από τον Πέτρο Κανακούδη.


Αύριο, Τρίτη 04/01, στις 11:00, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ημίθεου, με ελαφρά προπόνηση στην Μίκρα, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στην Αθήνα.


 Ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν υπολογίζει ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στην παρουσία του Γιάκομπ και του Μανώλη Παπαστεριανού, οι οποίοι εκτίουν ποινή στο συγκεκριμένο αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top