Όλος ο Ηρακλής στους δρόμους…

Έξι μήνες μετά τα -δίχως προηγούμενο- συλλαλητήρια του Ιουνίου, οι οπαδοί του Ηρακλή βγαίνουν και πάλι στους δρόμους. Αυτή τη φορά, ο στόχος τους είναι …

Επικαιρότητα

Έξι μήνες μετά τα -δίχως προηγούμενο- συλλαλητήρια του Ιουνίου, οι οπαδοί του Ηρακλή βγαίνουν και πάλι στους δρόμους. Αυτή τη φορά, ο στόχος τους είναι η απελευθέρωση των 22 οπαδών που κρατούνται από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και την Τρίτη (4/1) θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή, για την ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ από οπαδούς του ΠΑΟΚ, εκ των οποίων ούτε ένας δεν έχει συλληφθεί!

Η πρώτη μορφή οργανωμένης κινητοποίησης ειναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (3/1). Τόπος συγκέντρωσης: Φυσικά, το Ιβανώφειο. Ώρα συγκέντρωσης: 19:30. Από εκεί θα ξεκινήσει μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία, με άγνωστη -μέχρι στιγμής- κατεύθυνση.

Το επόμενο ραντεβού είναι για την Τρίτη (4/1) στα Δικαστήρια. Ολόκληρη η οικογένεια του Ηρακλή είναι ενωμένη, όπως αποδεικνύεται από την ακόλουθη ανακοίνωση…

“ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΑ 22 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ  ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ, ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.

– ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ
– ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
– ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ
– ΕΠΕΙΔΗ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ
– ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΣΤΙΣ 19 30 ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 09 00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ 22 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.

ΓΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΑΠΑΤΣΗ, ΣΦΗΣΕ, BLUE BOYS,ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top