Όλοι στο πλευρό τους…

Μετά την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, ανακοίνωση συμπαράστασης στους υπό κράτηση φίλους της ομάδας, εξέδωσε και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή. “Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή, …

Επικαιρότητα

Μετά την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, ανακοίνωση συμπαράστασης στους υπό κράτηση φίλους της ομάδας, εξέδωσε και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή.

“Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή, (Π.Α.Λ.Η.) δηλώνουμε ότι, συμπαραστεκόμαστε και συμπάσχουμε ολόψυχα με τους υπό κράτηση αδερφούς μας , οι οποίοι αναγκάστηκαν να αμυνθούν, όταν δέχτηκαν απρόκλητη και αδικαιολόγητη επίθεση σε ανύποπτη στιγμή μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι» , τα γραφεία του συνδέσμου της Α.Θ. 10 .

Επιπλέον , ειλικρινά διερωτόμαστε πως είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για ισονομία και ίση μεταχείριση , την στιγμή που φίλαθλοι άλλης ομάδας και μετά την αποχώρησή τους από το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στην Πυλαία , διέσχισαν με πεζοπορία σχεδόν ολόκληρη την πόλη (όπως άλλωστε αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας), συνεπλάκησαν με φιλάθλους άλλης ομάδας, προξένησαν απρόκλητα υλικές ζημίες σε περιουσίες ανύποπτων πολιτών, στην συνέχεια δε (και αρκετή ώρα αργότερα) επιτέθηκαν αναίτια εναντίον του συνδέσμου της Α.Θ. 10 , χωρίς κανένας να τους εμποδίσει και μάλιστα ενώ (σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση της αστυνομίας) πραγματοποιήθηκαν 17 προσαγωγές, τελικώς τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα !!!

Βρισκόμαστε στο πλευρό των αδερφών μας , αποφασισμένοι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την δικαίωσή τους .

Πλέον η ενότητα που υπάρχει στον ΗΡΑΚΛΗ κάποιους ενοχλεί…

Ας το συνηθίσουν…”

Σχετικά Άρθρα

Back to Top