Ο Βέλλιος “ψηφίζει” Ολυμπιακό

Ο Απόστολος Βέλλιος, ή καλύτερα οι συμβουλάτορές του, έχουν αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 18χρονος φορ θα συνεχίσει την καριέρα του …

Ηρακλής

Ο Απόστολος Βέλλιος, ή καλύτερα οι συμβουλάτορές του, έχουν αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 18χρονος φορ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης που στον Ηρακλή ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, θα υπογράψει στον Ολυμπιακό που ακόμη και ο -σαφώς πιο έτοιμος από τον Βέλλιο- Μήτρογλου, ήταν εκτός πλάνων.

Αυτό όμως που ενδιαφέρει τους φίλους των κυανόλευκους, δεν είναι το επαγγελματικό μέλλον του Βέλλιου, αλλά ο Ηρακλής. Η προοπτική μεταγραφής του νεαρού επιθετικού στην Φούλαμ ήταν εξαιρετική, αφού αν ο παίκτης ικανοποιούσε τους Άγγλους στο τριήμερο παραμονής του στο Λονδίνο, τότε οι κυανόλευκοι θα εισέπρατταν από τη μεταγραφή πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ! Οι αστείες όμως δικαιολογίες του Θεόφιλου Καρασσαβίδη (το κρύο που επικρατεί στην Αγγλία και το μικρό χρονικό διάστημα δοκιμής), οδήγησαν σε ναυάγιο την συγκεκριμένη περίπτωση.

Επίσημο ενδιαφέρον από κάποιο άλλο σύλλογο δεν υπάρχει. Ίσως προκύψει όμως στις 4 Ιανουαρίου και θα προέρχεται από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που πηγάζει από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και το οποίο δεν διαψεύδεται από τη Μίκρα, την Τρίτη θα συναντηθεί ο Γιάννης Τάκης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραχώρησης του Βέλλιου στον Ολυμπιακό.

Είναι δεδομένο ότι στο τραπέζι θα πέσει το όνομα του Γκαλίτσιου, τον οποίο θέλει ο Ηρακλής και από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ακόμη περίπτωση παίκτη του Ολυμπιακού που θα συζητηθεί η παραχώρησή του.

Θυμίζουμε ότι αν το καλοκαίρι ο Βέλλιος υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο Ηρακλής δεν θα εισπράξει ούτε ευρώ (θα διατηρεί μόνο το training fee για μεταγραφή στο εξωτερικό μέχρι τα 23 του), ενώ το ποσό που θα εισπράξει αν υπογράψει σε ομάδα του εξωτερικού θα είναι περίπου 250.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top