Οι στόχοι του 2011

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη, ο Κωνσταντίνος Γωγάκος έκανε τον απολογισμό του 2010 και αναφέρθηκε στους στόχους για το 2011. “Το 2010 ήταν μια χρονιά …

Επικαιρότητα

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη, ο Κωνσταντίνος Γωγάκος έκανε τον απολογισμό του 2010 και αναφέρθηκε στους στόχους για το 2011.

“Το 2010 ήταν μια χρονιά με δυσκολίες όχι μόνο για την οικογένεια του Ηρακλή, αλλά για όλες τις οικογένειες της Ελλάδας. Οικονομικές δυσκολίες αλλά και πολλές δοκιμασίες έφεραν τους πάντες σε δύσκολη θέση αρκετές φορές.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον αγώνα που έδωσε ο κόσμος του Ηρακλή μαζί με την Διοίκηση το καλοκαίρι, για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Superleague. Μέσα από τον αγώνα αυτό, που οδήγησε χιλιάδες κόσμου στους δρόμους, βγήκαμε δικαιωμένοι και ενωμένοι.

Το γεγονός που μας έδωσε μεγάλη χαρά μέσα στο 2010 ήταν η άνοδος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Α2.  Οι κόποι ετών έπιασαν τόπο και η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει.

Αυτή τη στιγμή η ανδρική ομάδα βόλεϊ βρίσκεται στην κορυφή της Volleyleague και αισιοδοξούμε ότι εκτός από πρωταθλητές χειμώνα, θα είμαστε πρωταθλητές και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Οι διακρίσεις που σημείωσε ο Σύλλογος ήταν πολυάριθμες και φέτος. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης, οι έξοδος στην Ευρώπη για την γυναικεία ομάδα πόλο, η εξαιρετικές επιδόσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, τα μετάλλια της κολύμβησης, η διακρίσεις του τζούντο στην Ιαπωνία, οι αήττητες ακαδημίες βόλεϊ. Όλα αυτά και άλλα πολλά αποτελούν λόγους για να είμαστε υπερήφανοι και μας δίνουν ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε.

Για το 2011 στόχος μας και ισχυρότερο κίνητρό μας αποτελεί η αξιοποίηση της περιουσίας του Συλλόγου στην Μίκρα και στους Χορτατζήδες. Είναι μια αχτίδα φωτός που μας δίνει ελπίδα για το μέλλον, το όνειρο γενεών Ηρακληδέων που έφτασε η στιγμή να υλοποιηθεί.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ για το νέο έτος σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Ηρακλή, αθλητές, προπονητές, γονείς, μέλη, διοίκηση, φιλάθλους, υγεία και πάντα νίκες σε όλους τους τομείς”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top