“Λευτεριά στους οπαδούς”

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα λεπτά στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης (31/12). Κατά την έξοδο των συλληφθέντων οπαδών, οι συγκεντρωμένοι φίλοι της ομάδας τους ζητούσαν να …

Επικαιρότητα

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα λεπτά στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης (31/12). Κατά την έξοδο των συλληφθέντων οπαδών, οι συγκεντρωμένοι φίλοι της ομάδας τους ζητούσαν να κάνουν κουράγιο και φώναζαν το σύνθημα… “Λευτεριά στους οπαδούς”. 

Η πρώτη μορφή αντίδραση ήταν ο συμβολικός αποκλεισμός της οδού Πολυτεχνείου για αρκετά λεπτά, δημιουργώντας μποτιλιάρισμα εκατοντάδων μέτρων. Θα υπάρξουν και άλλες όμως μέσα στις επόμενες ώρες, για τις οποίες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Οι συλληφθέντες οπαδοί πέρασαν από τον Ανακριτή και πήραν αναβολή για να απολογηθούν την επόμενη Τρίτη αλλά θα περάσουν Πρωτοχρονιά στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου.

Οι αντιδράσεις στον σύλλογο αλλά και στον κόσμο είναι έντονες και πληθαίνουν τα μηνύματα συμπαράστασης προς τους συλληφθέντες. Στα δικαστήρια από πλευρά της ΠΑΕ ήταν ο Αλέξιος Κεσόπουλος και ο Κώστας Σουληναράς.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top