“Φουλάρουν” ενόψει Ολυμπιακού

“Διπλό” πρόγραμμα, σήμερα (30/12), για τους ‘κυανόλευκους’, με προπόνηση στην Μίκρα, τόσο το πρωί (με βαρύτητα στη φυσική κατάσταση), όσο και το απόγευμα (ποδόσφαιρο και …

Ηρακλής

“Διπλό” πρόγραμμα, σήμερα (30/12), για τους ‘κυανόλευκους’, με προπόνηση στην Μίκρα, τόσο το πρωί (με βαρύτητα στη φυσική κατάσταση), όσο και το απόγευμα (ποδόσφαιρο και τακτική).


Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Σεμπαστιάν Γκαρσία “Πίτου”, ενώ αναμένεται την Πρωτοχρονιά ο Πάμπλο Λίμα


Εκτός προπονήσεων, για πολύ μικρό διάστημα, ο Γιώργος Μπαντής, λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο γόνατο. Αναμένεται να αποθεραπευθεί και (πιθανότατα) μεθαύριο να περάσει και πάλι σε πλήρεις ρυθμούς.


Άρχισε τρέξιμο ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής, ο οποίος σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς ατομικής προπόνησης.


Στο τέλος της εβδομάδας θα προκύψουν οι τελικές εξελίξεις για την περίπτωση του Σεμπαστιάν Ρόμπλες, που εξακολουθεί να προπονείται με την ομάδα.


Όσον αφορά στο πρόγραμμα της ομάδας για την Πρωτοχρονιά, αυτό θα είναι αδιάκοπτο, λόγω της επικείμενης αγωνιστικής υποχρέωσης του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, αύριο, Παρασκευή 31/12, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, προβλέπεται πρωινή προπόνηση στην Μίκρα (09:00), ενώ μεθαύριο, Σάββατο 01/01, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, απογευματινή προπόνηση (16:00) και πάλι στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top