Το Χριστουγεννιάτικο γλέντι των πρωτοπόρων

Πριν από μέρες μέλη του ΤΑΠ Ηρακλής αποφάσισαν να… βγάλουν έξω τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας για να μοιραστούν μαζί αυτές τις …

Ηρακλής

Πριν από μέρες μέλη του ΤΑΠ Ηρακλής αποφάσισαν να… βγάλουν έξω τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας για να μοιραστούν μαζί αυτές τις γιορτινές μέρες, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Κάτι που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (29/12) σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

Η ψυχολογία όλων ήταν ανεβασμένη και από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ άπαντες αντάλλαξαν ευχές και… λουλούδια ενόψει του νέου έτους. Η συγκεκριμένη έξοδος πραγματοποιήθηκε χθες καθώς από την Πέμπτη (30/12) οι παίκτες έχουν εξασφαλίσει άδεια για λίγες ημέρες. Ορισμένοι δε από αυτούς θα βρεθούν στο εξωτερικό και θα επιστρέψουν σύντομα για προπονήσεις.

Μεταξύ άλλων την παράσταση έκλεψε ο Ροντρίγο Κιρόγα, ο οποίος δεν σταμάτησε να είναι το μεγάλο «πειραχτήρι» κατά τη διάρκεια της νύχτας. Άπαντες διασκέδασαν ως «οικογένεια», ενωμένοι, ξεφεύγοντας έστω για λίγο από την καθημερινότητα.

Σχετικά Άρθρα

Ορφανός: «Στόχος η συνεχής βελτίωση, πάμε για το θετικό αποτέλεσμα»

Βόλει

Ορφανός: «Λειτουργούμε σαν οικογένεια, μας δίνει έξτρα κίνητρο ο κόσμος»

Βόλει

Back to Top