«Σοκαρίστηκα αλλά προσπάθησα»

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης αποτέλεσε την κίνηση-ματ του Φρέντι Μπρουκς μετά τον τραυματισμό του Μπρουκ Μπίλινγκς και βοήθησε τον Ηρακλή να κατακτήσει το δεύτερο σετ, στη …

Ηρακλής

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης αποτέλεσε την κίνηση-ματ του Φρέντι Μπρουκς μετά τον τραυματισμό του Μπρουκ Μπίλινγκς και βοήθησε τον Ηρακλή να κατακτήσει το δεύτερο σετ, στη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0.

Ο ακραίος των κυανόλευκων που… έγινε διαγώνιος, μίλησε στο Libero 107.4 και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για την νίκη επί του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Στο ξεκίνημα της συζήτησης, ο νεαρός διεθνής άσσος (στη φωτό κάνει προσπάθεια για μπλοκ) ρωτήθηκε για το γεγονός ότι κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Μπίλινγκς και είπε :
«Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα όταν ο προπονητής μου είπε να μπω μέσα και να αγωνιστώ ως διαγώνιος. Δεν είναι η φυσική μου θέση αυτή αλλά πάντα πρέπει να δίνεις το καλύτερο για την ομάδα, έτσι μπήκα μέσα και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι. Η θέση μου είναι ακραίος αλλά ο κόουτς με εμπιστεύτηκε και με έβαλε να παίξω, ήταν πολύ σημαντικό για μένα ότι με επέλεξε, δεν ήταν ένα τυχαίο παιχνίδι χθες. Ο κόουτς μου έδειξε εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ για αυτό».

Συνεχίζοντας είπε επίσης: «Πρέπει να ευχαριστήσω και τον κ. Κυριακού, που είναι κοντά σε όλους τους νέους παίκτες της ομάδας. Είναι δίπλα σε όλους τους νέους από την αρχή και τον νοιώθουμε όλοι σαν πατέρα μας. Μας προπονούσε στις μικρές ομάδες του Ηρακλή, είχαμε επιτυχίες μαζί και στόχος όλων των παιδιών που ήμασταν στις μικρές ομάδες ήταν να παίξουμε και στην μεγάλη ομάδα».

Για την συμβολή του Αντρέι Κράβαρικ τόνισε: «Ο Κράβαρικ μας συμβουλεύει όλους και μας βοηθά, τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια. Ξέρει πάρα πολύ βόλεϊ ο Κράβαρικ και χθες όταν μπήκα στον αγώνα με ηρέμησε και εμψύχωσε για να παίξω καλά».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Εφραιμίδης ανέφερε τα εξής :
«Τελειώσαμε την χρονιά στην 1η θέση της βαθμολογίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για την ομάδα. Ο Ηρακλής πάει για το πρωτάθλημα και αυτή η νίκη μας έδωσε κουράγιο για την συνέχεια. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο μέχρι το τέλος. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα στην βαθμολογία και θέλουμε να το κρατήσουμε μέχρι τα play-off».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top