Πρώτες στο τουρνουά των Ιωαννίνων οι Κορασίδες (photo)

Η ομάδα των Κορασίδων Ηρακλή τη φετινή περίοδο έχει πραγματοποιήσει μία πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Λόγω των εορτών αυτές τις ημέρες δεν υπάρχουν …

Ακαδημία

Η ομάδα των Κορασίδων Ηρακλή τη φετινή περίοδο έχει πραγματοποιήσει μία πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Λόγω των εορτών αυτές τις ημέρες δεν υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις γι’ αυτό και το τμήμα βρήκε μία χρυσή ευκαιρία να πάει στα Ιωάννινα και να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά. Έτσι οι κορασίδες τη περασμένη Δευτέρα και Τρίτη βρέθηκαν στη πόλη της Ηπείρου για να πάρουν μέρος σε ένα χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργανώθηκε εκεί. Τη Δευτέρα αντιμετώπισαν την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα την οποία κέρδισαν με 47-41, ενώ τη Τρίτη κέρδισαν και τον Πιερικό/Αρχέλαο με 56-42 με αποτέλεσμα να κατακτήσουν τη πρώτη θέση του τουρνουά. Αυτά τα αποτελέσματα αποδεικνύουν την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται το συγκρότημα του Γιώργου Κιτσολέρη. Επίσης η παίκτρια της ομάδας Αρβανίτη βγήκε πρώτη στο διαγωνισμό των τρίποντων.
Στο γυρισμό, οι κυανόλευκες έκαναν μία στάση στο Βελβεντό όπου αντιμετώπισαν σε φιλική αναμέτρηση την τοπική ομάδα την οποία κέρδισαν με 49-46.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top