Ποιες ειδήσεις έβγαλε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ

Μπορεί να ήταν (30/12) η πιο σύντομη γενική συνέλευση της ΠΑΕ των τελευταίων χρόνων (ζήτημα να κράτησε μισή ώρα) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν …

Ηρακλής

Μπορεί να ήταν (30/12) η πιο σύντομη γενική συνέλευση της ΠΑΕ των τελευταίων χρόνων (ζήτημα να κράτησε μισή ώρα) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έβγαλε ειδήσεις. Τον Αντώνη Ρέμο εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Χρήστος Τσαμούρης που μεταξύ άλλων είπε ότι… «ο Αντώνης Ρέμος καλύπτει το ποσό της περαίωσης για το διάστημα που ήταν αυτός στη διοίκηση της ομάδας».

Το συγκεκριμένο -που δεν το γνώριζε η νυν διοίκηση- σχολιάστηκε ως… «θετική εξέλιξη» (αυτό ήταν που είπε ο πρόεδρος, Γιάννης Τάκης), οι άνθρωποι όμως της διοίκησης δεν πήραν απάντηση στο ερώτημα που έθεσαν προς τον Τσαμούρη για το τι θα γίνει με το άλλο ποσό που βγήκε μέσα στο 2010.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2010, όπως είναι γνωστό, ήρθε κι άλλο άνοιγμα της τάξεως του 1,6 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο με το πρόστιμο είναι στα 2,1 εκατ. ευρώ. Απάντηση πάντως δεν δόθηκε από τον δικηγόρο που είπε ότι… «είναι κάτι που δεν το γνωρίζω αυτό και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω». Σε ό,τι αφορά στο ποσό της περαίωσης για τον Ρέμο, δεν ειπώθηκε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο μιας και είναι σε διαδικασία συζητήσεων με την εφορία.

Από εκεί και μετά, η νυν διοίκηση και οι μικρομέτοχοι δεν απάλλαξαν τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης. Ο Ρέμος -μέσω του δικηγόρου του- αυτοαπαλλάχθηκε και αυτό υπερίσχυσε. Εκεί ήταν που τέθηκε και θέμα λογιστηρίου. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τάκης εξήγησε ότι δεν δόθηκε απαλλαγή γιατί… «δεν έχουμε πάρει επίσημα, αν και το έχουμε ζητήσει, το λογιστήριο της ΠΑΕ». Από την πλευρά του ο δικηγόρος είπε ότι ο Ρέμος έχει ενημερώσει εγγράφως τη διοίκηση ότι δεν τηρεί στο σπίτι του βιβλία ή στοιχεία, όλα είναι στην ΠΑΕ». Η συγκεκριμένη απάντηση δεν έχει καλύψει τη νυν διοίκηση για αυτό και δεν δόθηκε απαλλαγή με τον Ρέμο, ουσιαστικά, να αυτοαπαλάσσεται.

Σε ό,τι αφορά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ειπώθηκε ότι… «έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει η διαδικασία. Κάναμε επαφές με την επιτροπή κεφαλαιαγοράς και το προσεχές διάστημα θα γίνουν όλες οι εξελίξεις για να μην αντιμετωπίζουμε πρόβλημα και με την αδειοδότηση που είναι πιο σκληρά τα μέτρα αλλά και με τη λειτουργία της ΠΑΕ».

Εγινε κουβέντα και για την ενίσχυση της ομάδας μιας και υπήρχαν σχετικές τοποθετήσεις-ερωτήματα από τους μετόχους. Ο Τάκης και ο Κεσόπουλος είπανε ότι θα γίνουν οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Για τα χρήματα ειπώθηκε ότι θα διατεθούν και χρήματα που θα εξοικονομηθούν από τις λύσεις συνεργασίας με κάποιους παίκτες.

Γενικότερα για τα μεταγραφικά, ο Τάκης είπε ότι… «το καλοκαίρι χτυπήσαμε αρκετές πόρτες παικτών αλλά τις βρήκαμε κλειστές λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που ήθελε τον Ηρακλή να διαλύεται σε έναν μήνα. Το ποδόσφαιρο είναι μια κλειστή κοινωνία και ο ένας παίκτης μιλά με τον άλλον και ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί στην κάθε ομάδα. Τώρα αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να αγοράζουμε πιο φθηνά λόγω της αξιοπιστίας που υπάρχει έναντι του Ηρακλή. Πλέον εισπράττουμε ότι υπάρχουν παίκτες που θέλουν να έρθουν  στον Ηρακλή». Στα μεταγραφικά πάντως δεν ειπώθηκε κάποιο όνομα.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top