Χαμόγελα και στις άλλες ομάδες

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης άνοιξε -όπως ήταν λογικό- την όρεξη και των υπολοίπων ομάδων που ανήκουν στους πιθανούς αντιπάλους του Ηρακλή. Ο Αχιλλέας Μπέος προέβλεψε ότι …

Ηρακλής

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης άνοιξε -όπως ήταν λογικό- την όρεξη και των υπολοίπων ομάδων που ανήκουν στους πιθανούς αντιπάλους του Ηρακλή.

Ο Αχιλλέας Μπέος προέβλεψε ότι στον Ηρακλή θα υπάρχει Ολυμπιακός και ευχήθηκε να είναι η δική του ομάδα, ενώ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, τεχνικός της Κέρκυρας, ανέφερε στον “Sentra 103,3”.:

Ο πρώτος στόχος είναι στο Πρωτάθλημα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί. Σίγουρα όμως θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μακριά και στο Κύπελλο. Το πρώτο εμπόδιο είναι ο Ηρακλής και αν περάσουμε στην επόμενη φάση βρίσκονται δυο καλές ομάδες που είναι οργανωμένες και έχουν δείξει καλά στοιχεία στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στο Πρωτάθλημα και είναι μια οργανωμένη ομάδα. Είναι μικρές οι διαφορές των ομάδων αλλά όποιος είναι οργανωμένος, πιο δουλεμένος, έχει θέληση και ηρεμία θα φτάσει ψηλά“.

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top