Το «αντίο» του Αχιλλέα

Συνεχίζεται η επιχείρηση εκκαθάρισης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, με την αποχώρηση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου να παίρνει σειρά, σήμερα (29/12), καθώς η παρουσία πέντε κεντρικών …

Ηρακλής

Συνεχίζεται η επιχείρηση εκκαθάρισης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, με την αποχώρηση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου να παίρνει σειρά, σήμερα (29/12), καθώς η παρουσία πέντε κεντρικών αμυντικών κρίθηκε υπερβολική για τις ανάγκες του «κυανόλευκου» ρόστερ. Ο 28χρονος παίκτης που ήταν στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2008, έκανε 29 παιχνίδια Πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας ένα γκολ και δύο παιχνίδια Κυπέλλου. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το γεγονός με μία ζεστή ανακοίνωση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποχαιρέτησε στην προπόνηση τους συμπαίκτες του:

«Σήμερα, 29/12, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο. Η παρουσία του Αχιλλέα στην ομάδα υπήρξε υποδειγματική, καθώς, πέρα από την αγωνιστική συνεισφορά του, βοήθησε το ‘κυανόλευκο’ ποδοσφαιρικό τμήμα με τον  χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Του αξίζει το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του και όλοι στον ΗΡΑΚΛΗ του το εύχονται».


Σχετικά Άρθρα

Έντονες επιφυλάξεις στο Ιδρυτικό για την περίπτωση της Γ΄ Εθνικής…

Ποδόσφαιρο

Η ιστορία του «Γαλάζιου Οδηγού», που αποδείχθηκε άχρηστος για τον Σύλλογο

Ποδόσφαιρο

Αδιαφορούν για τις τοποθετήσεις Παπαδόπουλου οι θεσμικοί φορείς

Ποδόσφαιρο

Back to Top