Σαλερνό: “Αν θέλει να φύγει, δεν θα είμαστε εμπόδιο”

Το θέμα του Αμέρ Μπουαζά είναι από αυτά που βρίσκονται γραμμή ενδιαφέροντος για τον Ηρακλή καθώς έχει ήδη καταγραφεί η διάθεση της ομάδας να αποκτήσει …

Ηρακλής

Το θέμα του Αμέρ Μπουαζά είναι από αυτά που βρίσκονται γραμμή ενδιαφέροντος για τον Ηρακλή καθώς έχει ήδη καταγραφεί η διάθεση της ομάδας να αποκτήσει τον 25χρονο Αλγερινό επιθετικό.


Το θέμα απασχολεί και γαλλικά ΜΜΕ και γίνεται αναφορά στον παίκτη του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το μεθεπόμενο καλοκαίρι.


Σε δημοσίευμα (29/11) της La Provence υπάρχουν δηλώσεις του Μαρσέλ Σαλερνό, του ισχυρού άνδρα της Αρλ.


Είναι ο ασπρομάλλης κύριος που διακρίνεται στη φωτογραφία πίσω από τον Μπουαζά κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Αλγερινού, μαζί με άλλα μεταγραφικά αποκτήματα της γαλλικής ομάδας.


Ο Σαλερνό λοιπόν αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι… «θα μιλήσουμε με τον προπονητή και αυτές τις μέρες θα πάρουμε τις αποφάσεις σύμφωνα πάντα με το συμφέρον της ομάδας. Αν πάντως κάποιος παίκτης θέλει να φύγει εμείς δεν θα τον εμποδίσουμε. Ο προπονητής πάντως, ο Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς, είναι αυτός που θα αποφασίσει γιατί από τη στιγμή που θα φύγουν κάποιοι παίκτες, θα πρέπει να έρθουν κάποιοι άλλοι».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 


http://www.laprovence.com/article/ac-arles-avignon/bouazza-interesse-herakles-salonique

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top