«Περήφανος για τον κόσμο»

Ράιαν Τζέι Όουενς και Ροντρίγο Κιρόγα αγωνίστηκαν με πάθος και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του …

Ηρακλής

Ράιαν Τζέι Όουενς και Ροντρίγο Κιρόγα αγωνίστηκαν με πάθος και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του στη Μίκρα.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Όουενς παρέλαβε το βραβείο του MVP της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο Αμερικανός ακραίος, ο οποίος ξεχώρισε στην εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή απέναντι στον Παναθηναϊκό, δέχτηκε χαμογελαστός το βραβείο και καταχειροκροτήθηκε στην κατάμεστη Μίκρα. Μετά το τέλος του ματς, δήλωσε: «Είμαι περήφανος για αυτόν τον κόσμο. Ήταν δύσκολη νίκη παρά το 3-0. Τα δύσκολα ματς είναι αυτά που έρχονται είναι τα εντός έδρας στο δεύτερο γύρο. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά μας στην Αλεξανδρούπολη για τον πρώτο γύρο και θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα».

Ο Ροντρίγο Κιρόγα πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πλήρης ομάδα, βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Πάτρα. Είχαμε πολύ καλή υποδοχή και μπλοκ. Αυτά τα στοιχεία μας έδωσαν την νίκη. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε με τον Μπίλινγκς και από την στιγμή που τραυματίστηκε ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να ανταποκριθούμε. Περιμένω μετά τα Χριστούγεννα να επιστρέψει και ο Στάνκου που μπορεί να βοηθήσει. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός και αποτέλεσε τον έβδομο παίκτη για μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top