Κράβαρικ: «Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση»

Ο ηγέτης του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, μίλησε για την βοήθεια που προσέφερε ο κόσμος στην ομάδα. «Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Μπρουκ και έπρεπε να καλύψουμε …

Ηρακλής

Ο ηγέτης του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, μίλησε για την βοήθεια που προσέφερε ο κόσμος στην ομάδα.

«Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Μπρουκ και έπρεπε να καλύψουμε την τρύπα. Η μοναδική λύση ήταν να παίξω εγώ, αν και δεν το έχω δουλέψει. Η παρουσία του κόσμου μας βοήθησε πάρα πολύ. Η ατμόσφαιρα μας έδωσε επιπλέον ώθηση».

Όταν ρωτήθηκε για το πόσα ακόμη χρόνια θα παίζει βόλεϊ, είπε: «Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι. Το θέμα είναι τι έχεις στο κεφάλι σου. Μπορείς να παίζεις μέχρι τα 42. Μακάρι να έχω την υγεία μου και θα δούμε μέχρι πότε θα παίζω»

Με τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο Γιάννης Μέλκας, παραδεχόμενος ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα: «Δεν έχουμε τη στόφα της μεγάλης ομάδας. Δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοια παιχνίδια. Ο Ηρακλής δεν ήταν καλός, είχε τη μεγάλη απουσία του Μπίλιγκς, αλλά εμείς δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να χτυπήσουμε αυτά τα παιχνίδια, κόντρα σε έμπειρες ομάδες. Δεν είμαστε για μεγάλα πράγματα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top