Κεσόπουλος: «Σημαντικά τα οφέλη»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (30/12) το μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αλέξης Κεσόπουλος και συζήτησε κυρίως για την είσοδο λής στην …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (30/12) το μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αλέξης Κεσόπουλος και συζήτησε κυρίως για την είσοδο λής στην περαίωση και το όφελος που είχε η ομάδα.

«Πράγματι ο Ηρακλής χθες μπήκε στην περαίωση για τις χρήσεις 2000 έως 2004, που είναι η περίοδος της προεδρίας του κ. Μυτιληναίου. Ήμασταν σε επαφή με τον κ. Μυτιληναίο, συζητήσαμε και συμφώνησε να αναλάβει τις υποχρεώσεις του, κάτι που έφερε οφέλη στην ομάδα. Αρχικά ελάφρυνε σημαντικά η θέση της ΠΑΕ για την συνέχεια, θα μπει φρέσκο χρήμα από τον κ. Μυτιληναίο στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ενώ στο εξής θα είναι μειωμένη η δόση που πληρώνει η ΠΑΕ στην εφορία κάθε μήνα».

Για την δυνατότητα που έχει η ΠΑΕ να μπει στην περαίωση για τις χρήσεις μετά το 2004, ο κ. Κεσόπουλος είπε :
«Εξετάζουμε φυσικά τις δυνατότητες που έχουμε για να μπούμε στην περαίωση και για τα επόμενα χρόνια, 2005 έως 2009. Εξετάζουμε και θα δούμε τι θα περαιώσουμε και ποιο θα είναι φυσικά το όφελος για την ΠΑΕ από αυτή την κίνηση. Θα έρθουμε σε επαφή με τους ανθρώπους που ήταν στην διοίκηση αυτά τα χρόνια και ελπίζω να φερθούν όπως ο κ. Μυτιληναίος, που ήταν πραγματικά άψογος, ήταν κύριος σε όλα και κράτησε τον λόγο που είχε δώσει».

Για την ΓΣ της ΠΑΕ Ηρακλής τόνισε :
«Την Πέμπτη στις 13.00 θα γίνει η ετήσια γενική συνέλευση της ΠΑΕ και θα αποφασίσουμε την αύξηση το μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας κατά 16 εκ. ευρώ. Υπάρχει ήδη ένα πόσο ύψους 5,5 εκ. ευρώ που θα μπει στην ΑΜΚ ενώ θα μπουν και κάποια χρήματα από τον κ. Μυτιληναίο καθώς και ότι άλλο προκύψει, οπότε είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καλύψουμε την αύξηση τελικά. Είμαστε επίσης αισιόδοξοι ότι θα μπούμε στην περαίωση και για τις επόμενες χρήσεις, θα έρθουμε σε επαφή με τους τότε διοικούντες για να καλύψουν το χρέος τους ως οφείλουν».

Σε ερώτηση για τις εξαγγελίες περί εξυγίανσης που ανέφεραν οι προηγούμενες διοικήσεις, τόνισε :
«Όπως αντιλαμβάνεστε εξυγίανση δεν υπήρξε μέχρι τώρα, προφανώς δεν έλεγαν την αλήθεια, ήταν παρατημένη η ΠΑΕ. Η διοίκηση τρέχει τώρα για να διορθώσει τα λάθη που έχουν γίνει, προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Θα ήταν εύκολο για μας να πάρουμε παίκτες και να προσθέσουμε το ποσό στα χρέη της ομάδας αλλά δεν το κάνουμε γιατί θέλουμε να νοικοκυρέψουμε την ΠΑΕ. Τώρα γίνονται όλα σωστά και με τον τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ όποιος κάνει λάθος τον τσακώνουμε αμέσως, δεν θα αφήσουμε να μεγαλώσει κι άλλο. Δεν επαναπαυόμαστε, μένουμε όλοι συσπειρωμένοι και προσπαθούμε για το καλό της ομάδας».

Τέλος, για την ομάδα και την νέα χρονιά, είπε :
«Με την ενίσχυση της ομάδας τώρα, ο Ηρακλής θα πάει πολύ καλύτερα. Θα γίνουν σωστές προσθήκες στην ομάδα και όχι βιαστικές όπως το καλοκαίρι που δεν είχαμε πολύ χρόνο στην διάθεση μας, έτσι η ομάδα θα πάει πολύ καλά πιστεύω. Εύχομαι υγεία σε όλους και γήπεδο στον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top