Η Κέρκυρα είπε “όχι”, ο κόσμος θα είναι εκεί

Τις προθέσεις της έδειξε σήμερα (29/12) η ΠΑΕ Κέρκυρα, καθώς  απάντησε εγγράφως στην ΠΑΕ Ηρακλής σχετικά με το αίτημα για εισιτήρια, που έθεσε η φιλοξενούμενη πλευρά, για …

Ηρακλής

Τις προθέσεις της έδειξε σήμερα (29/12) η ΠΑΕ Κέρκυρα, καθώς  απάντησε εγγράφως στην ΠΑΕ Ηρακλής σχετικά με το αίτημα για εισιτήρια, που έθεσε η φιλοξενούμενη πλευρά, για την επαναληπτική αναμέτρηση της 12ης Ιανουαρίου. Η απάντηση της νησιωτικής ΠΑΕ ήταν αρνητική, με το αιτιολογικό ότι η χωρητικότητα του ΕΑΚ Κέρκυρας είναι μικρή (..). Σημειώνεται ότι το αίτημα της “γαλάζιας” πλευράς αφορούσε στον αριθμό των 500 εισιτηρίων. Ωστόσο, οι φίλοι της ομάδας εμφανίζονται αποφασισμένοι να βρεθούν στο νησί των Φαιάκων και να εξασφαλίσουν εισιτήρια και παρουσία στο σημαντικότατο αγώνα, συμπαραστεκόμενοι στην ομάδα.


 Στις 17:30 η σέντρα


Ο συγκεκριμένος αγώνας, δηλαδή ο επαναληπτικός Κυπέλλου για τη Φάση των “16”, ορίστηκε, σήμερα (29/12), από την ΕΠΟ, να αρχίσει στις 17:30. Ως γνωστόν, θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη 12/01, στην έδρα της Κέρκυρας. Είναι προφανές ότι τον αγώνα θα μεταδώσει απευθείας το Conn-x, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του θεσμού. 

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top