Γιώργος Παπαδόπουλος: “Να ματώνουν τη φανέλα”

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε (29/12) στην εκπομπή Revolution του Αθλητικού Metropolis για την ομάδα του Ηρακλή. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» και προπονητής στην Ακαδημία …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε (29/12) στην εκπομπή Revolution του Αθλητικού Metropolis για την ομάδα του Ηρακλή. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» και προπονητής στην Ακαδημία -στην Εφηβική Ομάδα- τόνισε πως: «Είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση ο Ηρακλής. Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει. Έγιναν εγκλήματα στο πρόσφατο παρελθόν. Πραγματικά κι εγώ δεν μπορούσα να το καταλάβω. Έφευγαν κάποιοι παίκτες όπως ο Κονέ ή ο Ντιέ με χαρακτηριστική ευκολία. Εγκλήματα πραγματικά. Το θέμα είναι τί γίνεται σήμερα. Χρειάζεται πολύ δουλειά και κυρίως μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος θέλει να βλέπει παίκτες που θα ματώνουν την φανέλα. Προσωπικά είναι παιχνίδια που δεν βλέπω μεγάλη προσπάθεια. Αυτό που θα ήθελα να βλέπω εγώ τουλάχιστον».

Για την κλήρωση του κυπέλλου είπε: «Είναι εφικτός ο στόχος, όμως θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια, γιατί και οι άλλες ομάδες είναι καλές. Ο Ηρακλής πρέπει να έχει στόχο το κύπελλο γιατί οι τίτλοι καταξιώνουν τις μεγάλες ομάδες. Γενικότερα ο Ηρακλής έπρεπε να έχει κατακτήσει περισσότερους τίτλους. Είχαμε πολύ καλή ομάδα κάποιες στιγμές όμως για διάφορους λόγους δεν παίρναμε τίποτα. Υπήρχε βέβαια και πολύ παρασκήνιο. Παίζαμε παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και βγαίναμε από τα ρούχα μας με τους διαιτητές. Τότε δεν υπήρχε και τηλεόραση και περιμέναμε μόνο την Αθλητική Κυριακή για να δούμε πέντε φάσεις. Όμως ήταν και παίκτες του Ηρακλή που ίσως δεν είχαν την προσωπικότητα για το κάτι παραπάνω. Όμως είναι περασμένα αυτά. Το ζητούμενο είναι σήμερα η ομάδα να μπορέσει να φθάσει και πάλι σε τέτοια επίπεδα και να μην έχει στόχο την παραμονή. Παλαιότερα οι μικρότεροι αντίπαλοι δεν μπορούσαν ούτε το κέντρο να περάσουν στο Καυτανζόγλειο ενώ και τους μεγάλους τους βλέπαμε στα μάτια και πολύ συχνά τους κερδίζαμε».

Για την ανάδειξη νέων ταλέντων από πλευράς Ηρακλή είπε: «Φυσικά και πρέπει να δίνεται η δυνατότητα σε νέα παιδιά να δείχνουν το ταλέντο τους και πρέπει να παίζουν. Όμως και αυτά τα παιδιά, οφείλουν να καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα παίζουν. Μιλάμε για τον Ηρακλή. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να ματώνεις την φανέλα. Να τα δίνεις όλα. Βλέπω παιδιά που δεν θεωρώ ότι προσπαθούν και τόσο πολύ. Ο Βέλλιος ας πούμε, δεν πήρε τις ευκαιρίες που ίσως θα έπρεπε να πάρει, όμως και σε κάποια παιχνίδια που έπαιξε θεωρώ ότι μπορούσε να δώσει περισσότερα. Ο κόσμος ξέρει να κρίνει. Δικαιώνει πάντα αυτούς που προσπαθούν”.

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top