Ο Καϊτά τηλεφώνησε στον Ζουέλα

Όταν ο Σάνι Καϊτά έπαιζε στην Αλάνια Βλαντικαφκάζ, δανεικός από τη Μονακό, μέσα στο 2010, είχε συμπαίκτη εκεί τον Φρανσίσκο Ζουέλα. Οι δύο παίκτες είναι γνώριμοι …

Ηρακλής

Όταν ο Σάνι Καϊτά έπαιζε στην Αλάνια Βλαντικαφκάζ, δανεικός από τη Μονακό, μέσα στο 2010, είχε συμπαίκτη εκεί τον Φρανσίσκο Ζουέλα.

Οι δύο παίκτες είναι γνώριμοι και μάλιστα ο Νιγηριανός αμυντικός χαφ που θέλει ο Ηρακλής όχι μόνο είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον αλλά θέλει και αυτός από την πλευρά του να συλλέξει πληροφορίες για την ομάδα.

Ετσι λοιπόν, όπως αναφέρεται στον Τύπο, επικοινώνησε με τον Ζουέλα και του ζήτησε πληροφορίες. Ο Ζουέλα παραδέχτηκε ότι μιλήσανε. “Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος θεωρείται και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Με τον Σάμι ήμασταν συμπαίκτες στη Ρωσία, τον γνωρίζω και σαν χαρακτήρα και θέλω να πω ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί”.

Στη συνέχεια ο Ζουέλα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες βάσει των οποίων ο Καϊτά επικοινώνησε μαζί του, λέγοντας: “Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και του είπα κάποια πράγματα για την Ελλάδα και τον Ηρακλή. Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας ποδοσφαιριστής με τον ταλέντο του Σάμι, την καριέρα που έχει σε Γαλλία και Ρωσία και στην ηλικία που βρίσκεται αυτός, θα έρθει στην Ελλάδα”.

Καταλήγοντας, ο Ζουέλα τόνισε: “Αν ο Ηρακλής πάρει τον Καϊτά, θα έχει κάνει μια σπουδαία κίνηση. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα, είναι ένα πραγματικό εργαλείο για τον προπονητή του”

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top