Ζητά εισιτήρια για Κέρκυρα και Λάρισα

Εισιτήρια, και συγκεκριμένα 500 στον αριθμό, ζήτησε σήμερα (28/12), εγγράφως, η ΠΑΕ Ηρακλής από την αντίστοιχη της Κέρκυρας, όσον αφορά στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης …

Ηρακλής

Εισιτήρια, και συγκεκριμένα 500 στον αριθμό, ζήτησε σήμερα (28/12), εγγράφως, η ΠΑΕ Ηρακλής από την αντίστοιχη της Κέρκυρας, όσον αφορά στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο ΕΑΚ Κέρκυρας, την Τετάρτη 12/01/2011. Είναι δεδομένη η πρόθεση Ηρακλειδέων να βρεθούν και στο νησιωτικό γήπεδο, για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια πρόκρισης της ομάδας, εξ ου και η προσπάθεια του επίσημου Ημίθεου να καλύψει τις ανάγκες προς αυτήν την κατεύθυνση.


Παράλληλα, στην 18η αγωνιστική της Super League ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα, στο “AEL FC Arena”, με την Διοίκηση της “γαλάζιας” ΠΑΕ να ζητά, εγγράφως,  1.500 εισιτήρια από την ΠΑΕ ΑΕΛ για τις ανάγκες των φίλων των “κυανολεύκων”. Αλλωστε, από τον αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων, υπήρξε δέσμευση ανταποδοτικότητας, μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς οι τότε φιλοξενούμενοι είχαν εξασφαλίσει ακριβώς τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή 16/01/2011, στις 15:00, στο νέο γήπεδο της θεσσαλικής ομάδας.


 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top