Σέλουκ: “Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ”

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ μίλησε στα “Αθλητικά Νέα” για την περίπτωση του Σάνι Κεϊτά, καθώς και για τις επαφές που έχει με τον Γιάννη Τάκη. «Είναι αλήθεια …

Ηρακλής

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ μίλησε στα “Αθλητικά Νέα” για την περίπτωση του Σάνι Κεϊτά, καθώς και για τις επαφές που έχει με τον Γιάννη Τάκη.

«Είναι αλήθεια ότι ο Ηρακλής θέλει πολύ τον Καϊτά. Το θέμα είναι πως υπάρχουν πολλές προτάσεις από την Ελλάδα και διάφορα ευρωπαϊκά κλαμπ, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι καλύτερες οικονομικά» είπε αρχικά ο Ουκρανός ατζέντης, για να απαντήσει στη συνέχεια σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα υπάρξουν εξελίξεις: «Είναι βέβαιο ότι εντός της εβδομάδας, που ξεκινά σήμερα θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Καϊτά και αν τελικά γίνει ποδοσφαιριστής του Ηρακλή».

Για το πώς βλέπει ο 24χρονος χαφ την προοπτική να υπογράψει στους κυανόλευκους, ανέφερε: «Από την αρχή τον είχα ενημερώσει για το έντονο ενδιαφέρον που έχει εκφράσει ο Ηρακλής για να τον αποκτήσει. Ίσως το συγκεκριμένο σκέλος παίξει σημαντικό μέρος. Παράλληλα, του έχω επισημάνει πως αν έρθει εδώ και αποδείξει με τις εμφανίσεις του τις ικανότητές του, θα μπορέσει να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του».

Τέλος, ο κ. Σέλουκ δεν έκρυψε τον αλληλοσεβασμό που υπάρχει ανάμεσα σ’ αυτόν και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Τάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Διατηρώ άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο από τη συνάντηση που πραγματοποιήσαμε στην Βαρκελώνη. Μου έδειξε ότι αγαπάει πολύ την ομάδα και γι’ αυτό και εγώ θέλω να τον βοηθήσω όσο μπορώ».


Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top