Η απάντηση του Ουζουνίδη στον Βέλλιο

Οι δηλώσεις του Απόστολου Βέλλιου και όσα καταλόγισε στον Μαρίνο Ουζουνίδη προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Ελληνα τεχνικού. Επί της ουσίας, ο νεαρός επιθετικός …

Ηρακλής

Οι δηλώσεις του Απόστολου Βέλλιου και όσα καταλόγισε στον Μαρίνο Ουζουνίδη προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Ελληνα τεχνικού.

Επί της ουσίας, ο νεαρός επιθετικός επέρριψε μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον προπονητή του για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει στα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τονίζοντας για το θέμα: «Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα δικό του, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι, μην πω τεράστιο, ανήκει στον προπονητή μου».

Με βάση τη δήλωση αυτή ο Μαρίνος Ουζουνίδης επεσήμανε στο «Goal»: «Πρώτον, εγώ ξέρω ότι ο Βέλλιος έχει πάρει φέτος το διπλάσιο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με πέρυσι. Δεύτερον, κάθε παίκτης που δεν αγωνίζεται πολύ στους επίσημους αγώνες έχει το δικαίωμα να παραπονιέται, κάτι που το θεωρώ απόλυτα λογικό και, τρίτον, αυτήν τη στιγμή υπάρχουν καλύτεροι παίκτες στον Ηρακλή που παίρνουν χρόνο συμμετοχής».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top