Επιστροφή στις προπονήσεις και αναζήτηση

Οι μέρες ξεκούρασης στο στρατόπεδο του Ηρακλή έλαβαν τέλος. Παίκτες και τεχνική ηγεσία στρώθηκαν στη δουλειά από το απόγευμα της Κυριακής. Μπορεί να απομένουν 10 …

Ηρακλής

Οι μέρες ξεκούρασης στο στρατόπεδο του Ηρακλή έλαβαν τέλος. Παίκτες και τεχνική ηγεσία στρώθηκαν στη δουλειά από το απόγευμα της Κυριακής.
Μπορεί να απομένουν 10 περίπου ημέρες μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο αυτό θα γίνει με μια σπουδαία αναμέτρηση, καθώς στο δρόμο των κυανόλευκων υπάρχει η ΑΕΚ. Ο Ντάρκο Ρούσο θα δουλέψει εντατικά με τους παίκτες του σε αυτό το διάστημα και για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι την Πέμπτη με τους Ικάρους Σερρών στο Ιβανώφειο. Παράλληλα, σε λίγη ώρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Ματ Μπόουλντιν που βρέθηκε στις ΗΠΑ για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Ο Σέρβος τεχνικός όμως αναζητεί και τον παίκτη που θα ενισχύσει την περιφέρεια του Ηρακλή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Τερέλ Έβερετ. Οι μέρες περνούν χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα και η έρευνα που γίνεται είναι ενδελεχής. Ο Ρούσο επιθυμεί άμεσα να έχει στη διάθεσή του τον παίκτη που θα βρεθεί, αλλά συνεχώς προκύπτουν εμπόδια ώστε να καταλήξει στην τελική επιλογή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top