Πρωτοχρονιά στην Μίκρα, λόγω Ολυμπιακού

Πρωτοχρονιά στην Μίκρα προβλέπεται να περάσουν όλοι στο “κυανόλευκο” ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό, καθώς μετά την επιστροφή από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και ενόψει της αναμέτρησης με …

Ηρακλής

Πρωτοχρονιά στην Μίκρα προβλέπεται να περάσουν όλοι στο “κυανόλευκο” ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό, καθώς μετά την επιστροφή από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, προβλέπεται πρόγραμμα προπονήσεων σε καθημερινή βάση και συγκεκριμένα:


Την Τρίτη 28/12 στις 16:00, την Τετάρτη 29/12 στις 16:00,την Πέμπτη 30/12 στις 09:00 και στις 16:00, την Παρασκευή 31/12 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) στις 09:00, το Σάββατο 01/01 (Πρωτοχρονιά) στις 16:00 και την Κυριακή 02/01 στις 11:00. Βεβαίως, το πρόγραμμα προετοιμασίας για τον αγώνα του “Γ. Καραϊσκάκης” θα συνεχιστεί και στις αρχές της επόμενη εβδομάδας μέχρι τον αγώνα (Τετάρτη 05/01, 19:30).


Η ομάδα και σήμερα (26/12) συνεχίζει την ανάπαυλα των Χριστουγέννων και το ραντεβού για συγκέντρωση στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα είναι για μεθαύριο Τρίτη 28/12, στις 16:00. στο ραντεβού αυτό δεν θα δώσει, σίγουρα, το “παρών” ο Πάμπλο Λίμα, καθώς έχει άδεια επιστροφής από την τεχνική ηγεσία την 1η Ιανουαρίου, λόγω της μακρινής μετάβασής του στην Ουρουγουάη. Παράλληλα, αμφίβολη είναι η επιστροφή του Χοσέμι, καθώς, λόγω της εσπευσμένης αναχώρησής του στην Ισπανία, ακυρώθηκαν τα αρχικά εισιτήρια, που είχαν εκδοθεί και απομένει να φανεί, αν θα κατορθώσει να βρει πτήση για τις 28/12, ή θα αναγκαστεί να καθυστερήσει.


Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, αλλά και η τεχνική ηγεσία αναμένουν την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, προκειμένου να αποδειχθεί αν ‘κουβαλούν’ κάποιο πρόβλημα από τον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα, αν και δεν υπήρξε κάποιος, που να υπέστη κάτι σημαντικό. Ο Πασχάλης Βουτσιάς θα επανέλθει αμέσως σε πλήρεις ρυθμούς με την ομάδα, ενώ ο Τάσος Κατσαμπής θα συνεχίσει την ανάρρωση εκτός προπονήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top