Αφιέρωμα της BLUEARENA στις γοργόνες του Ηρακλή (video)

Ένα από τα πιο πετυχημένα τμήματα του Ηρακλή το 2010, ήταν το γυναικείο πόλο. Εξαιρετική πορεία στο περσινό πρωτάθλημα (4η θέση) και έξοδος στην Ευρώπη, …

Αφιερώματα

Ένα από τα πιο πετυχημένα τμήματα του Ηρακλή το 2010, ήταν το γυναικείο πόλο. Εξαιρετική πορεία στο περσινό πρωτάθλημα (4η θέση) και έξοδος στην Ευρώπη, με τις γοργόνες του Παναγιώτη Ιωακειμίδη να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, πίσω από τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού πόλο, τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη.

Προετοιμάζονται παράλληλα για τη συμμετοχή τους στον δεύτερο γύρο του LEN TROPHY, στον οποίο ο Ηρακλής πέρασε απευθείας, λόγω της θέσης που κατέκτησε στο ελληνικό πρωτάθλημα την περίοδο 2009-2010. Η κλήρωση έφερε τον Ηρακλή στον ίδιο όμιλο με τις Σαραγόσα (Ισπανία), Λίβερπουλ (Αγγλία) και Ουραλότσκα (Ρωσία) και οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 21-23 Ιανουαρίου στην Σαραγόσα, με τις 2 πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου να προκρίνονται στην φάση των προημιτελικών.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα παρακολουθήσετε ένα αφιέρωμα στην ομάδα που υπόσχεται επιτυχίες και το 2011. Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, και ο έφορος της Βασίλης Πλευρίτης, μίλησαν στην BLUEARENA για την προσπάθεια που γίνεται στο τήμα. Αναφέρθηκαν στους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και στη μέχρι τώρα πορεία της τη φετινή περίοδο. Αποκάλυψαν το μυστικό της επιτυχίας και στάθηκαν στον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας των κοριτσιών που απαρτίζουν τη γυναικεία ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top