Αισιόδοξος ο Τάκης για το θέμα Καϊτά

Ο Γιάννης Τάκης, επιβεβαίωσε τις επαφές με τον διεθνή Νιγηριανό, Σάνι Καϊτά, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όλα βαίνουν καλώς και οι διαπραγματεύσεις είναι σε …

Ηρακλής

Ο Γιάννης Τάκης, επιβεβαίωσε τις επαφές με τον διεθνή Νιγηριανό, Σάνι Καϊτά, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όλα βαίνουν καλώς και οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, με δηλώσεις του στον  “Sentra 103,3” αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τους, στην μεταγραφική ενίσχυση, στην πορεία των παικτών που ήρθαν το καλοκαίρι, στον κόσμο, αλλά και στον Σάνι Καϊτά, που είναι πρώτος στόχος για τα χαφ.

Για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο: “Έχουμε έναν ιδιότυπο πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής πρέπει να πρωταγωνιστεί σ’ όσες διοργανώσεις συμμετέχει. Δεν έχουμε επιλογή στόχων, είμαστε φέτος σε μια πολύ καθοριστική χρονιά μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία”.

Για τον οικονομικό προγραμματισμό της ομάδας: “Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά στο ποδόσφαιρο και ταλανίζουν τον Ηρακλή. Συμβαδίζουν με αυτά της χώρας, δεν υπάρχει προοπτική αγοράς της ομάδας από ξένους μετόχους, όπως συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και δεν θέλουμε να κουβεντιάζουμε με κάποιον που δεν είμαστε σίγουροι πως ενδιαφέρεται για την ομάδα του Ηρακλή, κάποιον που να ενδιαφέρεται ρεαλιστικά.

Ο οικονομικός προγραμματισμός του Ηρακλή είναι να σταθεί ξανά στα πόδια του. Σ’ ένα βαθμό η διοίκηση Πρωτοδικείου να ανταποκρίνεται ένα εξάμηνο τώρα και επαναλειτουργεί. Από εκεί και πέρα παίρνουμε ανάσες για να αντέχουμε την πίεση που δημιουργείται και την συνολική κρίση της κοινωνίας, γιατί το ποδόσφαιρο είναι μέρος της κοινωνίας”.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: “Είναι μια ευκαιρία αυτή τη μεταγραφική περίοδο να ενισχυθούμε. Το καλοκαίρι κάναμε άρον άρον κινήσεις για να ετοιμάσουμε την ομάδα. Μερικές αστοχίες ή κάποιες προσδοκίες δεν πέτυχαν, τώρα έχουμε ευκαιρία να δούμε που πρέπει να ενισχυθούμε.

Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχουμε καθημερινή επαφή. Όλοι στον Ηρακλή έχουμε εντοπίσει από κοινού τα προβλήματα και αυτά θα προσπαθήσουμε να λύσουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας”.

Για τον Σάνι Καϊτά: “Είμαστε σε καλό δρόμο, είναι αξιόλογος παίκτης. Διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας και νομίζω θα έχουμε την ευκαιρία να τον έχουμε μαζί μας τη νέα χρονιά”.

Για το υπάρχον έμψυχο δυναμικό: “Οι Σολτάνι, Χοσέμι, Ελευθερόπουλος έχουν καλή παρουσία στη φετινή σεζόν. Έχουμε αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι θέμα χρόνου και χημείας να βγάλουμε την ενέργεια και την ποιότητα στους αγωνιστικούς χώρους”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Ο κόσμος έχει καταλάβει πως γίνεται μια προσπάθεια. Μέρος του κόσμου είναι και η διοίκηση με την οποία έχει τους ίδιους στόχους και τον ίδιο πόθο. Οφείλουμε να δείξουμε την απαραίτητη κατανόηση στο χρόνο που απαιτείται να ξανακάνουμε τον Ηρακλή αυτόν που έχουμε στο μυαλό μας”.

Σχετικά Άρθρα

Όταν οι “συμπολίτες” δεν ήταν εκεί για να… γεμίζουν το Καυτανζόγλειο… (pic)

Ποδόσφαιρο

Άνετη φιλική νίκη με 5-1 επί του Σμυρναϊκού Βαθυλάκκου

Ποδόσφαιρο

Κ. Τζιτζικώστας: “Θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια του Δρακόπουλου”

Ποδόσφαιρο

Back to Top