Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης πραγματοποίησε στην BLUEARENA το τεχνικό σχόλιό του για την αναμέτρηση Κυπέλλου του Ηρακλής με την Κέρκυρα: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Την αλήθεια της …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης πραγματοποίησε στην BLUEARENA το τεχνικό σχόλιό του για την αναμέτρηση Κυπέλλου του Ηρακλής με την Κέρκυρα:


«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Την αλήθεια της αναμέτρησης συμπύκνωσε τέλεια ο προπονητής, μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ηρακλής έχει τεράστιο πρόγραμμα με τις κλειστές άμυνες, με τις ομάδες, που έρχονται στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να παραχωρήσουν στην δική μας ομάδα τη θέση του οδηγού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δοκιμάζει πολλά και πολλούς τελευταία, όμως είναι σαφές ότι απαιτούνται μεταγραφικές προσθήκες στην μεσοεπιθετική γραμμή για να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο φετινό πρόβλημά μας.


Με την Κέρκυρα, μάλιστα να ανοίγει το σκορ, έστω και με γκολ, που δεν έπρεπε να μετρήσει, το ισόπαλο αποτέλεσμα φαντάζει επιτυχία. Όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι και να μην απορήσουμε αν διαπιστώσουμε ότι η εκτός έδρας μονομαχία θα ταιριάξει περισσότερο στην αγωνιστική προοπτική του Ηρακλή», τόνισε ο 36χρονος κόουτς.   

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top