“Έχουμε πρόβλημα με κλειστές άμυνες”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην αδυναμία του Ηρακλή να διασπάει κλειστές άμυνες και επανέλαβε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. «Μπορεί να θέλαμε την πρόκριση από …

Ηρακλής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην αδυναμία του Ηρακλή να διασπάει κλειστές άμυνες και επανέλαβε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

«Μπορεί να θέλαμε την πρόκριση από αυτό το παιχνίδι, έτσι όμως όπως εξελίχθηκε πρέπει να αισθανόμαστε και ευχαριστημένοι που ισοφαρίσαμε. Στο α’ μέρος έχοντας μόνο κατοχή μπάλας δεν έφτανε να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ. Δείξαμε αυτή την εικόνα και σε άλλα παιχνίδια. Είναι φανερό το πρόβλημα που έχουμε και γίνεται πιο έντονο όταν έχουμε δύο-τρεις παίκτες που δεν είναι σε καλή μέρα. Στο β’ μέρος προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να δώσουμε πίεση και από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ που ήταν καθαρό κοντρόλ με το χέρι, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Μετά το 0-1 είχαμε νευρικότητα. Είναι αμφισβητούμενη η φάση με τον Βίκτορ και δόθηκε το πέναλτι και ισοφαρίσαμε. Από τη στιγμή που δεν βρήκαμε λύση στον α’ γύρο, θα πρέπει να προσθέσουμε παίκτες που να δημιουργούν συνθήκες σε κλειστές άμυνες. Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι ισορροπημένα και δεν υπάρχουν διαφορές στις ομάδες».

Για το φορτωμένο πρόγραμμα του Ιανουαρίου… «Ελπίζω να μπορέσουμε να κλείσουμε τις επόμενες μέρες κάποιους ποδοσφαιριστές ώστε να έχουμε επιλογές. Σε ορισμένες θέσεις η διαφορά ποιότητας είναι πολύ μεγάλη».

Για την παρουσία του Κυριαζή στο κέντρο της άμυνας και την εμφάνιση του Γιάκομπ… «Ο Κυριαζής παίζει και δεξιά και στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο κινείται καλύτερα. Το πρόβλημά μας ήταν στο δημιουργικό κομμάτι καθαρά και όχι πίσω. Στον Βίκτορ δεν μπορεί να πει κανείς τίποτε για τη διάθεση και τη μαχητικότητα σε όλα τα παιχνίδια. Στα δύο τελευταία βοήθησε πάρα πολύ».

Για τον Ρόμπλες… «Θα καθίσει και την επόμενη εβδομάδα για να δούμε»

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top