Στο στόχαστρο της Ουρακάν ο Πάμπλο Λίμα

Ο Πάμπλο Λίμα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ουρακάν. Αυτό αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της Ole. Η ομάδα της Αργεντινής αναζητεί έναν αριστερό οπισθοφύλακα και …

Ηρακλής

Ο Πάμπλο Λίμα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ουρακάν. Αυτό αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της Ole. Η ομάδα της Αργεντινής αναζητεί έναν αριστερό οπισθοφύλακα και ένα στόπερ. Σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου, ο άσος του Ηρακλή έχει την ευχέρεια να καλύψει και τις δύο θέσεις, οπότε είναι μία συμφέρουσα λύση για την Ουρακάν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- άνθρωπος της Ουρακάν θα επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του Λίμα, Πάκο Κασάλ, για να διερευνήσει τις πιθανότητες απόκτησης του Λίμα.

Θέμα όμως αποχώρησης του Λίμα δεν τίθεται. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και αισθάνεται πολύ καλά στον Ηρακλή, από τη στιγμή μάλιστα που ξαναβρήκε την θέση του στη βασική ενδεκάδα. Οπότε το πλέον πιθανό είναι η Ουρακάν να στρέψει το ενδιαφέρον της στην επόμενη επιλογή, που είναι ένας γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων: Ο Κάρλος Αράνο, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη και φέτος ανήκει στην Ρίβερ Πλέιτ.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top