Γωγάκος για Χορτατζήδες, Μίκρα και εκλογές

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (22/12) ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, κ. Κωνσταντίνος Γωγάκος και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής …

Επικαιρότητα

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη (22/12) ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, κ. Κωνσταντίνος Γωγάκος και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για θέματα του Ερασιτέχνη.

Αρχικά, ο κ. Γωγάκος αναφέρθηκε σε μια εξέλιξη που είχαμε στο θέμα των Χορτατζήδων :«Η βουλγαρική εταιρεία ξεκίνησε από χθες γεωλογική έρευνα στους Χορτατζήδες, ζήτησε την άδεια μας και την δώσαμε. Θα γίνει έλεγχος σε 7 σημεία στους Χορτατζήδες, θα πάρουν δείγματα από το υπέδαφος, πιστεύω θα έχουν τελειώσει σε 7 εργάσιμες ημέρες καθώς θα ανοίγουν μια τρύπα βάθους 15 μέτρων κάθε μέρα. Τα έξοδα φυσικά βαραίνουν την βουλγαρική εταιρεία και αυτοί θα πάρουν φυσικά και τα αποτελέσματα των ελέγχων».

Συνεχίζοντας είπε επίσης: «Φυσικά η επιτροπή αξιολόγησης έχει ενημερωθεί και ήταν θετική η άποψη της. Το επόμενο βήμα, μετά τους ελέγχους θα είναι η αρχιτεκτονική προμελέτη ώστε να γίνει αργότερα η ολοκληρωμένη πρόταση τους. Έτσι τον Φεβρουάριο στην γενική συνέλευση θα κρίνουν τα μέλη του συλλόγου πόσο συμφέρουσα είναι ή δεν είναι η πρόταση της βουλγαρικής εταιρείας για τους Χορτατζήδες. Αυτή την στιγμή είναι και η μοναδική επίσημη πρόταση που έχουμε, άλλη εταιρεία δεν έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για τους Χορτατζήδες. Ό,τι γίνει πάντως θα γίνει για το συμφέρον του Ηρακλή, βγήκαμε σοφότεροι από την τελευταία γενική συνέλευση. Για αυτό τον λόγο άλλωστε προσλάβαμε και την Deloitte για να έχουμε καλύτερη αξιολόγηση της τελικής πρότασης».

Σε ερώτηση αν οι εκλογές στον ερασιτέχνη επηρεάσουν το θέμα αυτό, ο κ. Γωγάκος ανέφερε :«Οι εκλογές στον ερασιτέχνη δεν θα επηρεάσουν την εξέλιξη του θέματος με την βουλγαρική εταιρεία. Αναφορικά με τις εκλογές πάντως, περίμενα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα μέλη του συλλόγου καθώς χρειάζονται άτομα, έφοροι σε κάθε ένα τμήμα του ερασιτέχνη. Τα μέλη του ΔΣ δεν μπορούν αυτή την στιγμή να τα προλάβουν όλα και να τρέχουν από τμήμα σε τμήμα, είμαστε λίγοι και περιμένουμε από τους φίλους του συλλόγου να εκφράσουν ενδιαφέρον ή έστω να κάνουν κάποιες προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν».

Τέλος, σε ερώτηση για το γήπεδο στην Μίκρα, ο κ. Γωγάκος τόνισε: «Για το θέμα της Μίκρας δεν υπάρχει κάτι νεώτερο, έχουν παγώσει οι διαδικασίες λόγω της κατάστασης της οικονομίας, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top