Τάκης: “Τίποτα στο σκοτάδι”

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Τάκης στην TV100. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρθηκε σε μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τους κυανόλευκους. ΣΤΟΧΟΙ: «Δεν έχουμε …

Ηρακλής

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Τάκης στην TV100. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρθηκε σε μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τους κυανόλευκους.

ΣΤΟΧΟΙ: «Δεν έχουμε θέσει στόχους στην φετινή σεζόν , αλλά είχαμε τονίσει ότι φιλοδοξία μας είναι να ξαναδείξουμε στα γήπεδα τον πραγματικό Ηρακλή. Δηλαδή μια ομάδα που θα κοιτάει τους αντίπαλους στα μάτια και θα μπορεί να συγκεντρώνει βαθμούς που θα τον οδηγήσουν ψηλότερα. Η συγκομιδή των 19 βαθμών είναι ικανοποιητική και φιλοδοξούμε στον δεύτερο γύρο να έχουμε περισσοτέρους βαθμούς και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε. Έχουμε την Πέμπτη την αναμέτρηση κυπέλλου με την Κέρκυρα και φιλοδοξούμε να έχουμε μια καλή πορεία. Επίσης θέλουμε να διορθώσουμε τις ατέλειες της ομάδας, γιατί τώρα είμαστε προσεκτικοί και όχι όπως όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνουν όλοι ότι ο Ηρακλής μάχεται. Ξεκινήσαμε την σεζόν για να ξανακάνουμε τον Ηρακλή μια αξιόπιστη ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι νίκες μας δίνουν την δυνατότητα να συσπειρώνουμε ένα κομμάτι των φιλάθλων μας, που είχαν απογοητευτεί από τα αρνητικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια. Πολλά χρόνια υπήρχε μια πίκρα. Σας το λέω αυτό σαν οπαδός. Θέλω να σκέφτομαι και να λειτουργώ ως οπαδός του Ηρακλή και φίλαθλος του ποδοσφαίρου»

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Για να μην είμαστε άδικοι με τους παίκτες, πολλές φορές υπάρχουν αντικειμενικές συνθήκες, που δεν τους επιτρέπουν τους ίδιους να δείξουν αυτό που μπορούν. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ και καλούς παίκτες Είμαστε σίγουροι όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: «Είχαμε υποχρέωση ως διοίκηση να χτυπήσουμε ένα ισχυρό καμπανάκι. Θέλαμε να θίξουμε τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών. Αυτό έγινε αντιληπτό από τους παίκτες. Ως Ηρακλής φέτος είμαστε σε μια διαδικασία εξωστρέφειας. Πριν 15 μέρες είχαμε μια δημόσια ανάλυση όλων των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ. Είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία μας ως διοίκηση του Πρωτοδικείου. Έχουμε υποχρέωση να μην κρατάμε τίποτα στο σκοτάδι. Έτσι πιστεύαμε ότι αυτή η κίνηση μας θα είχε θετικό αντίκτυπο, αλλά δεν ήμασταν απόλυτα σίγουροι. Αναγκαστήκαμε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και είδαμε ότι μας ενώνουν περισσότερα».

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ: «Δεν είναι μακρινός ο εφιάλτης του καλοκαιριού. Επειδή μάθαμε πλέον και επειδή η διαδικασία αδειοδότησης θα γίνεται πιο σκληρή, έχουμε ξεκινήσει ήδη την προσπάθεια αδειοδότησης. Ξέρουμε όμως πλέον και έχουμε την υποδομή και δεν θα έχουμε προβλήματα».

ΜΠΟΥΜΠΕΝΚΟ – ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «Νιώθω δικαιωμένος για την αλλαγή του Μπουμπένκο. Όταν χρειάστηκε να κάνουμε αλλαγή προπονητή, υπήρχαν τα εξής κριτήρια. Να μιλάμε την ίδια γλώσσα, να γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, να είναι φιλόδοξος και να έχει στοιχεία πρωταθλητισμού μέσα του. Αυτά τα συγκέντρωσε ο Ουζουνίδης και πιστεύουμε ότι κάνει καλή δουλειά στο σωματείο. Ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ουζουνίδη και το λέω ξεκάθαρα. Ο Μπουμπένκο προσέφερε στην ομάδα στις προηγούμενες θητείες του, αλλά αυτό δεν έγινε στην φετινή σεζόν»

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: «Με βάση την εμπειρία που είχαμε, είμαστε ικανοποιημένοι από τις επιλογές του καλοκαιριού. Μερικές φορές η μεταγραφική περίοδος είναι και θέμα τύχης και συγκυρίας, αλλά και οικονομικών δυνατοτήτων. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να έχουμε μια οικονομική υγεία. Αυτά που υποσχόμαστε να τα τηρούμε και να εκτελούμε. Αυτό γίνεται σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη μεριά οι ανάγκες της ομάδας για ποιοτική ανάπτυξη , επιβάλλουν ορισμένες αλλαγές. Συζητήσαμε με τον προπονητή μας και θα προχωρήσουμε σε κινήσεις που πρέπει να γίνουν και σύντομα θα ολοκληρωθούν»

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ – ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ – ΜΕΝΤΙ: «Είναι δυο καλοί ποδοσφαιριστές και μας ενδιαφέρουν. Κάναμε μια συζήτηση με την ομάδα που αγωνίζονται και περιμένουμε την απάντησή τους. Με τον Μεντί το θέμα έκλεισε αρνητικά. Είχαμε κάνει μια πρόταση που δεν μπορούμε να κάνουμε για κανέναν άλλον. Υπήρξε σημαντική απόκλιση και έτσι αποφασίσαμε να αφήσουμε σε αυτό το σημείο το θέμα».

ΒΕΛΛΙΟΣ: «Δεν έχουμε καμιά πρόταση για τον παίκτη. Αν θα έχουμε, θα τη διαπραγματευτούμε αν αυτό εξυπηρετεί τον Ηρακλή. Θα συζητήσουμε τις επόμενες μέρες με τον εκπρόσωπό του. Θα προσπαθήσουμε να συμφωνήσουμε τι είναι καλό για την καριέρα του και τι θέλει ο Ηρακλής».

ΠΛΕΪ ΟΦΣ: «Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι εκεί. Θα είναι τιμητικό αλλά και αναγκαίο να βρεθούμε εκεί. Μακάρι να είμαστε γεροί και τυχεροί και να τα καταφέρουμε. Φέτος δεν είναι χρόνια που βάζουμε πήχη. Είναι και χρόνια που πρέπει να κοιτάμε μέσα μας ώστε να μπορέσουμε να βλέπουμε έξω. Μακάρι να είμαστε καλύτεροι στον β΄ γύρο. Στόχος είναι να βρισκόμαστε όσο γίνεται ψηλότερα. Αν αυτό είναι στα play off , τότε αυτό εκφράζει τον Ηρακλή».

ΚΟΣΜΟΣ: «Κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση. Καταλαβαίνουμε ότι η πίκρα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια προσωρινή παύση ενεργούς απασχόλησης. Παρόλα αυτά, έρχονται αρκετοί στο γήπεδο και όσο έχουμε καλά αποτελέσματα θα έρθουν ακόμα περισσότεροι. Μπορεί να μην τους χαροποιούμε με το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζουμε και στον Ηρακλή είμαστε μαθημένοι να βλέπουμε θέαμα και επιτυχία. Ο κόσμος είναι πικραμένος και καλά κάνει».

ΜΕΤΟΧΕΣ: «Με τον Αντώνη Ρέμο είχαμε μια συζήτηση και δημοσιοποιήσαμε τα στοιχεία αυτά στον κόσμο. Είχαμε πει τότε ότι οι μετοχές θα «παγώσουν», ώστε να μην εμφανίζονται «σωτήρες» για την ομάδα. Προς το παρόν τηρείται. Στα τέλη της χρονιάς έχουμε γενική συνέλευση και βασικό θέμα είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Θα συζητήσουμε με τους δικηγόρους του και θα διαπιστώσουμε πώς θα συνεχίσει την δέσμευση του ότι θα βοηθάει την ομάδα. Θέλουμε να μπει η ομάδα σε μια διαδικασία απογαλακτισμού από κάθε μεγαλομέτοχο. Οι μετοχές θα πάνε σε μεσεγγυούχο ώστε να μην βρεθούν στα χέρια κανενός άλλου. Περάσαμε αρκετό καιρό για να δούμε που είναι οι μετοχές και ποιος τις έχει στα χέρια του. Έτσι θέλουμε να διασφαλιστούμε».

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: «Μας αντιμετώπισε θετικά. Όταν χρειάστηκε να συνδράμει και οικονομικά, αλλά και με το κύρος του, το έκανε».

ΠΕΡΑΙΩΣΗ: «Είμαστε σε συζητήσεις με την εφορία. Θέλουμε να μειωθούν τα χρέη και θα μπορέσουμε να τηρούμε αυτό που θα υπογράψουμε»,

ΟΠΑΠ: «Προχωράμε και είμαστε σε αναμονή της εκτέλεσης των συμβατικών υποχρεώσεων του ΟΠΑΠ. Περιμένουμε την υπογραφή των συμβολαίων».


Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top