Επίσκεψη αγάπης στους μικρούς ασθενείς (video)

Μετά το τέλος της σημερινής (21/12) προπόνησης, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, επισκέφτηκε την Παιδιατρική Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, προσφέροντας δώρα και ολόθερμες ευχές ανάρρωσης …

Ηρακλής

Μετά το τέλος της σημερινής (21/12) προπόνησης, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, επισκέφτηκε την Παιδιατρική Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, προσφέροντας δώρα και ολόθερμες ευχές ανάρρωσης στους λιλιπούτειους ασθενείς.

Ο Γιώργος Κυριαζής, σχολίασε την πρωτοβουλία της ομάδας. «Οι πάντες ευαισθητοποιούνται αυτές τις γιορτινές μέρες και θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο που το έχει ανάγκη».

Για το παιχνίδι κυπέλλου της Πέμπτης, ανέφερε: “Σκοπός μας άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για να δώσουμε συνέχεια στη νίκη επί της ΑΕΚ και παράλληλα να πραγματοποιήσουμε τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές με τον ιδανικότερο τρόπο. Στόχος είναι να ξανακάνουμε τον Ηρακλή μεγάλο. Και μια μεγάλη ομάδα πάντα έχει ως στόχο τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Τη δεδομένη χρονική στιγμή θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Σχετικά Άρθρα

ΑΘ10: Συγκέντρωση στο Κατσάνειο για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top