Αύριο (22/12) η Γ.Σ. της ΚΑΕ Ηρακλής

Στο διοικητικό κομμάτι στρέφεται το ενδιαφέρον στον μπασκετικό Ηρακλή, καθώς αύριο (22/12) θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ, όπου αναμένεται να προκύψει το νέο …

Ηρακλής

Στο διοικητικό κομμάτι στρέφεται το ενδιαφέρον στον μπασκετικό Ηρακλή, καθώς αύριο (22/12) θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ, όπου αναμένεται να προκύψει το νέο ΔΣ της εταιρίας.

Τα μέλη-μέτοχοι του τμήματος έχουν συζητήσει όλο το προηγούμενο διάστημα για το πώς θα προχωρήσει η ΚΑΕ από εδώ και πέρα. Οι παραιτήσεις στελεχών όπως αυτές είχαν ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα έφεραν ένα σχετικό προβληματισμό, αλλά η αυριανή συνέλευση θα σημάνει μια νέα αρχή για το τμήμα. Σήμερα το βράδυ αναμένεται να υπάρξει άλλη μια συνάντηση παρουσία και του νομικού τμήματος, όπου ουσιαστικά θα μπουν οι βάσεις και οι κατευθυντήριες γραμμές για τη Γ.Σ.

Όσον αφορά τα πρόσωπα του νέου συμβουλίου δεν αναμένονται εκπλήξεις, ενώ για τη θέση του προέδρου τα πάντα είναι ανοικτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται η παραμονή του Φώτη Θέου, παρότι αυτός είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραιτηθεί.

Σχετικά Άρθρα

Δρακόπουλος: “Πρέπει να εκπληρώσω την αποστολή μου έναντι της ομάδας”

Μπάσκετ

Back to Top