Χοσέμι: “Καλύτεροι στον δεύτερο γύρο”

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο Χοσέμι και μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και όχι μόνο. «Δεν ήταν μια εύκολη νίκη, …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο Χοσέμι και μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και όχι μόνο. «Δεν ήταν μια εύκολη νίκη, χρειάστηκε να δουλέψουμε όλοι οι παίκτες πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Είχαμε μελετήσει την ποιότητα της ΑΕΚ αλλά και τις αδυναμίες που είχε ως ομάδα και δουλέψαμε πάνω σε αυτά που είχαμε πει στην προπόνηση. Πετύχαμε αρχικά ένα γκολ και μετά το 2ο γκολ το έργο μας έγινε λίγο πιο εύκολο, Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο και να έρθουν κι άλλες νίκες».

Στην παρατήρηση ότι ο Ηρακλής τα πήγε σχετικά καλύτερα στα ντέρμπι από ότι στους υπόλοιπους αγώνες, σχολίασε: «Το σημαντικό ήταν ότι δώσαμε αυτούς τους αγώνες στην έδρα μας. Όταν παίζουμε εντός έδρας, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και όλοι οι παίκτες δίνουν κάτι παραπάνω για αυτό. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε την εικόνα μας και στα εκτός έδρας, να κερδίζουμε περισσότερους βαθμούς για να ανεβούμε ψηλότερα στην βαθμολογία»

Για τον παρτενέρ του χθες στην άμυνα, τον νεαρό Κατσικά, είπε: «Είναι ένας παίκτης που δείχνει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλά. Είναι νέος και πρέπει να μείνει ήρεμος και να δουλέψει πολύ στην συνέχεια. Έπαιξε βασικός γιατί τραυματίστηκε ένας παίκτης αλλά είναι πολύ καλός, μαθαίνει γρήγορα και πιστεύω ότι έχει πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά του, τόσο στην Ελλάδα και γιατί όχι και στο εξωτερικό».

Σχολιάζοντας την βαθμολογική συγκομιδή του Ηρακλή μέχρι τώρα, ανέφερε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τους βαθμούς που έχουμε μέχρι τώρα. Θα μπορούσαμε να έχουμε τουλάχιστον 3-4 βαθμούς ακόμη. Δεν είναι όμως και άσχημα, αρχίσαμε αργά την σεζόν, δεν είχαμε προπονητή και δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε πολύ ομάδικά. Τώρα όμως δουλεύουμε όλοι μαζί πολύ καλά και πιστεύω ότι θα βελτιωνόμαστε στην συνέχεια».

Για τις προσδοκίες του στον δεύτερο γύρο, τόνισε: «Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δυναμώσουμε την ομάδα, να δείξουμε καλύτερη εικόνα και να πάρουμε περισσότερους βαθμούς»

Για τον αγώνα κυπέλλου με την Κέρκυρα: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, το κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για όλες τις ομάδες και δείχνουν ενδιαφέρον. Έχουμε μελετήσει την Κέρκυρα και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top