Με την σφυρίχτρα του Νίκου Φιλιππιάδη

Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής, Νίκος Φιλιππιάδης, σχολιάζει τη διαιτησία του Παππά στο Καυτανζόγλειο. “Σε ένα δύσκολο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ο διαιτητής από …

Ηρακλής

Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής, Νίκος Φιλιππιάδης, σχολιάζει τη διαιτησία του Παππά στο Καυτανζόγλειο.

“Σε ένα δύσκολο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ο διαιτητής από τον σύνδεσμο της Αθήνας κ. Παππάς Ανδρέας,τα κατάφερε και έφυγε από το Καυταντζόγλειο νομίζω χωρίς να αφήσει παράπονα σε καμία ομάδα. Με άριστη φυσική κατάσταση έτρεξε ασταμάτητα και στα ενενήντα λεπτά, βρέθηκε κοντά σε όλες τις φάσεις και μάλιστα σε αυτές που χρειάζονταν να αποφασίσει ακαριαία και εννοώ περιπτώσεις που γίνανε μέσα στις ευαίσθητες περιοχές των δυο  τερμάτων.

Δεν ήταν αρχομανής στην επίδειξη της κίτρινης κάρτας (μοναδική εξαίρεση στον Ντιόπ καθυστερημένα ) προσπάθησε να μην εκνευρίσει τους παίκτες και μάλιστα φρόντισε με τον τρόπο παρουσίας του και συμπεριφοράς του να καλμάρει πολλές φορές τα νεύρα των παικτών . Διέκρινα οτι πρόκειται για ένα ταλαντούχο διαιτητή που αν πάρει παιχνίδια επάνω του νομίζω οτι θα έχει μια καλή πορεία στη διαιτησία. Μακάρι να μην διαψευσθώ. Από τους δυο βοηθούς του με εντυπωσίασε ο πρώτος βοηθός κ. Καρσιώτης Μιχάλης του συνδέσμου Κορινθίας με τις γρήγορες και αλάνθαστες υποδείξεις του.

Δικαιωματικά την τριπλέτα της διαιτησίας, ο παρατηρητής κ. Γκαϊτατζής Θεόδωρος του συνδέσμου Δράμας, θα πρέπει να την αντάμειψε με αρκετά υψηλή βαθμολογία”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top