Ντάνι: «Είχαμε αυτοπεποίθηση»

Χαρούμενος για το πρώτο του γκολ με τον Ηρακλή, αλλά και για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο …

Ηρακλής

Χαρούμενος για το πρώτο του γκολ με τον Ηρακλή, αλλά και για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντάνι:

«Δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε καλά, είχαμε αυτοπεποίθηση και κερδίσαμε. Όλες τις φάσεις τις δουλεύουμε στην προπόνηση. Η δουλειά μου δεν είναι να σκοράρω, είναι δουλειά άλλων ποδοσφαιριστών, είμαι πολύ χαρούμενος όμως που σκόραρα».

Όσο για την βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, ο Πορτογάλος σχολίασε: «Σίγουρα και εγώ και όλη η ομάδα περιμένουμε να πάμε καλύτερα. Σήμερα πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Η λέξη κλειδί για τη σημερινή νίκη ήταν η αυτοπεποίθηση».

Στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, στάθηκε ο Καρίμ Σολτάνι: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση, χρειαζόμασταν πολύ την νίκη, πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς για μας και τους οπαδούς μας. Ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή, μπήκαμε πολύ δυναμικά και αντιμετωπίσαμε άξια μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ. Δεν ήταν επικίνδυνη απέναντι μας. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη. Παίξαμε με πάθος και αυτό έφερε τη νίκη. Ήταν διαφορετική τακτική, καινούρια τακτική μας βγήκε, χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά στη προπόνηση ώστε να βγαίνει καλύτερα και αφού πήραμε τους τρεις βαθμούς σήμερα, αξίζει να το εφαρμόσουμε ξανά».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης ο Γαλλοαλγερινός άσος τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και το παιχνίδι Κυπέλλου γιατί και αυτός ο θεσμός μας ενδιαφέρει πολύ, έχουμε αβαντάζ την έδρα μας».

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top