Ζοτ: “Ίσως το καλύτερό μου παιχνίδι”

Ο Ρόμπερτ Ζοτ ήταν η αποκάλυψη του αγώνα. Ο Πολωνός που μέχρι στιγμής είχε προβληματίσει με τις εμφανίσεις του και οι φήμες ανέφεραν ότι βρίσκεται …

Ηρακλής

Ο Ρόμπερτ Ζοτ ήταν η αποκάλυψη του αγώνα. Ο Πολωνός που μέχρι στιγμής είχε προβληματίσει με τις εμφανίσεις του και οι φήμες ανέφεραν ότι βρίσκεται στη… μαύρη λίστα, δικαίωμα απόλυτα τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την εμπιστοσύνη του.

“Ο προπονητής μας ζήτησε πριν το παιχνίδι να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό κάναμε. Παίξαμε με πάθος και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη”.

Για την πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο, είπε ότι… “Ποτέ δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος με τους βαθμούς που έχεις συγκεντρώσει. Είχαμε πολλές ισοπαλίες, κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί στον δεύτερο”.

Για την εμφάνισή του… “Ίσως να ήταν και το καλύτερό μου παιχνίδι με τη φανέλα του Ηρακλή. Έχω όμως να δώσω ακόμη πολλά”.

Για το παιχνίδι κυπέλλου της Πέμπτης, υποστήριξε ότι… “Πρέπει να κερδίσουμε τώρα την Κέρκυρα για να κάνουμε καλά Χριστούγεννα”.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top