“Δεν πρέπει να παρασυρθούμε” (video)

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκρινε ότι ο Ηρακλής δεν πρέπει να υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές του. «Είχαμε να παίξουμε με έναν καλό αντίπαλο. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να …

Ηρακλής

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκρινε ότι ο Ηρακλής δεν πρέπει να υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές του.

«Είχαμε να παίξουμε με έναν καλό αντίπαλο. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και δείξαμε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και δύναμη που χρειαζόταν. Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι για να θεωρούμαστε αγωνιστικά μεγάλη ομάδα, όμως αυτό μπορεί να έρθει σιγά-σιγά, δείχνοντας μεγαλύτερη διάθεση και αυτοπεποίθηση και παίρνοντας τέτοια παιχνίδια να αλλάξουμε επίπεδο.

Δεν πρέπει να παρασυρθούμε, πρέπει να ξέρουμε ποιοι είμαστε, γιατί τα αποτελέσματα μας είχαν αλλάξει τις βλέψεις. Πρέπει να κάνουμε σταθερά βήμα προς τα μπροστά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, γιατί μας βοηθάει από το πρώτο λεπτό και είναι αλήθεια όμως ότι χρειαζόμαστε μεγαλύτερη συμπαράσταση. Κυρίως στον αγώνα της Πέμπτης γιατί το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι γιατί είναι ένα μονό ματς στο οποίο δεν επιτρέπονται λάθη», είπε αρχικά.

«Και τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Μας βγήκε το παιχνίδι που είχαμε ετοιμάσει. Κλείσαμε τον άξονα της ΑΕΚ και θέλαμε να ξεκινάει το παιχνίδι της από τα μπακ. Είχαμε καλά ντουμπλαρίσματα στα πλάγια, αλλάξαμε και το σχήμα. Και η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά κερδίσαμε δίκαια. Θέλαμε επίσης να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα έβγαιναν μπροστά. Κάποιες φορές σου βγαίνει το παιχνίδι, κάποιες άλλες όχι», είπε σχετικά με την τακτική.

Σχετικά με τον απολογισμό του πρώτου γύρου, απάντησε ότι «θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, όπως και άλλες ομάδες. Χάσαμε παιχνίδια δίχως να ήταν καλύτερος ο αντίπαλος, αλλά και βαθμούς που δωρίσαμε εμείς σε αντίπαλο. Η ουσία είναι ότι έχουμε 19 βαθμούς, δεν αισθανόμαστε άνετα αλλά ούτε και προβληματισμένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση πάνω στον στόχο της παρουσίασης καλύτερης ομάδας. Δεν είμαστε η ομάδα που θα δημιουργήσει πολλά στο παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια δημιουργούνται περισσότεροι χώροι και μας βολεύει αυτό. Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι για να θεωρούμαστε φαβορί σε έναν αγώνα, στους περισσότερους τουλάχιστον».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top