Αλητείες στο Παλέ

Θλιβερά επεισόδια σημειώθηκαν στο Αλεξάνδρειο, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα Άρης-Ηρακλής. Οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν στους 15 επισήμους του Ηρακλή που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Συγκεκριμένα, …

Ηρακλής

Θλιβερά επεισόδια σημειώθηκαν στο Αλεξάνδρειο, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα Άρης-Ηρακλής. Οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν στους 15 επισήμους του Ηρακλή που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, τέσσερα λεπτά περίπου πριν το φινάλε, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ που είχαν μπει με προσκλήσεις και καθόντουσαν στο χώρο που φιλοξενούνται οι επίσημοι αντίπαλων ομάδων (είχαν φτάσει στο γήπεδο με μικρό λεωφορείο), δέχθηκαν επίθεση, αρχικά φραστική και στη συνέχεια με καρέκλες και διαφόρων ειδών αντικείμενα. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένταση, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Πριν από λίγη ώρα, η κυανόλευκη εταιρία εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε πολύ την ΚΑΕ Άρης για τη φιλοξενία και να είναι βέβαιη πως περιμένουμε με ανυπομονησία να τους την ανταποδώσουμε. ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».

«Να την καταδικάσουν»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις», ο Νίκος Αγγέλου τοποθετήθηκε για το συμβάν λέγοντας: «Προς το τέλος του αγώνα καμιά δεκαριά δικοί μας φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και ο Μάκης Σαρλής, δέχθηκαν επίθεση με καρέκλες από οπαδούς του Άρη για άγνωστο λόγο. Πιθανολογώ επειδή φοβήθηκαν ότι θα χάσουν τον αγώνα, αλλά αυτό ήταν απαράδεκτο και ελπίζω να το καταδικάσει η ΚΑΕ Άρης».

Σχετικά Άρθρα

Οπαδική τρέλα από την ΑΘ10 και “ντοπάρισμα” της ομάδας στο Ιβανώφειο (vid)

Μπάσκετ

Στη Θεσσαλονίκη ο Ίμπανκς – Το “ευχαριστώ” στον κόσμο του Ηρακλή και η υπόσχεση!

Μπάσκετ

Στιγμιότυπα από το ταξίδι του Ίμπανκς προς την Ελλάδα (pics)

Μπάσκετ

Back to Top